- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбените в звезди...
Какво мислите за това някой да казва и да мисли, че е влюбен в някой певци или актьори без дори да ги познава.. и да иска да бъде с тях макар че, нито знае какав характер е нито го познава достатачно, а доста от младите дори казват, че ги ,, Обичат ''. Разбирам, че ви харесва това което правят ( като музика, филми и тнт ), но нужно ли е да използваме думата ,, Обичам те '' като здрасти.. Нима вече истинските чувства се бъркат с това да бъдеш фен на някой.. Познавам хора, които са толкова обсебени от мисълта за някоя известна личност и това да искат да бъдат с нея и дори страдат заради това.. Все пак всичко си има граници. Не могат ли да различават харесването на някой от любовта си към някой..?!![]()
Това само от 12-14 годишните можеш да го чуеш. И си е вид влюбване - влюбване в един илюзорен образ, въплъщаващ идеалите на даденото момиче. Израства се с възрастта. Не си вади генерални изводи от такива неща.
И малките деца в игрите си твърдят, че са принцеси и супергерои, и са напълно обедени в това. Но това значи ли, че като поотраснат няма да различават реалността от фантазията?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Как може да обичаш някой който не си виждал някой на живо или не му познаваш характера...тея хора работата им е да бъдат други,ако не ги познаваш лично значи не ги познаваш вообще и няма как да кажеш че обичаш някой...
>>DjBelev<<
нема такива екстри брато....
Всъщност обичат това как този човек си върши работата, нещата, които прави, не самия него... Не мисля, че става въпрос за такава... любовна обич (!?), а тези, които казват, че са влюбени, може да не го казват насериозно... Знам ли...
Ще го надживеят ;д
Направо ми писна от това,отварям клип на металика в ютубе и първия коментар от долу
"I LOVE JUSTIN BIEBER <3<3<3"
"JUSTIN I WANNA MARRY U"
and so on...wtf![]()
Някои до такава степен са влезли във филма,че...не знам социален живот ли нямат или какво..Да си олепиш цялата стая в плакати на някой-ок,обаче да разправяш наляво на дясно че си влюбен е вече прекалено и говори за психически отклонения.
Първоначално написано от TheBeliever
This is deeply disturbing.Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
т`ва е моментно увлечение..При някои продължава по-дълго при други отминава за дни..
Аз лично супер много харесвам Ian Somerhalder...фенка голяма съм му,но не и ВЛЮБЕНА![]()
Еми той е страхотен! Но и аз не съм влюбена в него. Всъщност има доста известни личности, които ми харесват, харесвам филмите им, но чак да рева, че искам да се оженя за тях.. Що за глупост? Както казаха по-горе на 12-14 години така говорят и то най-вече за оня Джъстин Бийбър..Първоначално написано от kitti123
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Това могат да го мислят само деца.Поне така предполагам.Никой на мойте години който познавам не е влюбен в някоя певица или пък певец.
Е аз на момента си давам половината кутре за 1 вечер с Елизабет Хърли примерно![]()
☆ Addicted to Addictions
излишно преувеличаване ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Меган Фокс![]()
... не мисля, че трябва да се обръща прекалено много внимание.. що се отнася до " любов "
![]()
![]()
![]()
![]()
Или пък като тръгнат да обясняват, че го познават... Чели са всичко за него.. списания.. биография, интервюта.. тогава е още по-дразнещо..!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
http://www.teenproblem.net/s/28456.html
Хаха колко са заблудени самоо![]()
So baby, don't feel no pain, just smile back <3
Да, какво да мисля.. Всички сме минали през този период. Какво искате да кажете, когато сте били на 10 не сте харесвали Брат Пит и не сте искали да сте на мястото на Джоли /например/.. Но това се израства с времето и нямаме власт да го ограничим от това. След няколко годинки, ще мислят като нас.![]()
Само децата могат да твърдят, че искат да се омъжат за жена/мъж или момче/момиче звезда. Но всички могат да кажат, че обичат даден певеч, филмов актьор и пр. Аз на пример ОБОЖАВАМ Rihanna и не мисля, че това значи, че съм бебе, нали?Но вероятно хората, които са ти го казвали на теб, явно са изпитвали същото чувство като моето - възхищават се на тези хора, а не, че наистина го обичат, както се обича половинката.
![]()
Ето затова ви говоря.. някои са пощурели и се самонараняват заради тяхната ,, голяма любов ''Първоначално написано от xxpamzy
И аз като бях 5 клас минах през нещо такова![]()
Ама не мога да разбера как могат да твърдят, че обичат някоя звезда, след като не я познават изобщо. Както някой казва - те познават само държанието им на сцена/екран. Глупаво е някак си.. знам ли...
Глупаво е, ама те и хлапетата не са много умни.Първоначално написано от horacio
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Еми това според мен е моментно състояние. И аз съм била така (не чак да си горя кожата де ;д). Ама това мойто си беше просто чисто харесване на дадена личност като актьор/певец. Не чак да искам да се оженя за него ;д
So baby, don't feel no pain, just smile back <3
А който е влюбен в леприкон?
Децатата по на 12 13 години не си гледат учебниците, ами тръгват да се депресират заради любовни увлечения по някой когото са виждали само по телевизора.. Това ми е смешно.. вече все по-малки се мислят за възрастни и водят такъв живот.. Правят го с доста по големи, пият, пушат и се дрогират.. Днешното поколение от всякъде се е побъркало.. , но животът си е тяхен да си го живеят както искат!