- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До каква възраст друса пубертета?
Първоначално написано от xoxi
и аз смятах това да кажа![]()
Както казва SisiStrange гледай си работата кво те бърка до кога е като станеш на възраст в която няма да можеш кво праим? А относно до темата е изчислено но не се сещам къде иначе даже и линк щях да ви пратя че до 20-21 макс години тресе пубертета според някфи изследвания..жалко че не се сещам къде го гледах .Първоначално написано от SisiStrange
Някой хора не ги пуска побертета цял живот,последовател съм![]()
Първоначално написано от xoxi
да бе да, направо спирка нямат да знаешПървоначално написано от Sh@d0w
треа да си пусна обява във вестника
![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Пубертета е като LSD-то , ако имаш късмет те пуска на време ,ако не цял живот си оставаш във филма![]()
бахти яката снимкаПървоначално написано от xoxi
много си красива
![]()
по темата : мъжете цял живот, за жените не мога да кажа. Тея двуличнички и те не знаят кога ги хваща и пуска![]()
Това е Диляна Попова,модел,която също участва и в българския сериал "Стъклен дом".Първоначално написано от 6amanago6ko
![]()
А колкото до тва с пубертета,индивидуално е ,при всеки е различно ама да не ти пука.Живей си докато можеш.
Ехх...абе като станеш на 40 с 4 деца ще ти мине![]()
![]()
>>DjBelev<<
Здравейте Аз съм на 15 и много ме тресе хормона е*е ми се постоянно.Кажете ми какво да правя ?
Мен почна да ме друса чак на 15 , па сигурно по-късно ще спре..
при всеки е различно , а пък и си зависи от човека може ако ти се ебе може да не е щото си в пубертета още - просто ти харесва повече секса ;d