- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Евтини хапчета за отслабване?
Ако някой знае за нещо такова, моля да каже.
ПП - Всички, чието мнение е "Яж здравословно, спортувай, започни диета" да си го запазят за тях.![]()
по-добре недей с тези евтини хапчета..защото съм чувала ,че са много вредни ..водят до безсъние и депресия...поне това съмм чувала ..![]()
отрова за мишки от пазара "Кирков".
always late but worth the wait!
Първоначално написано от scrooper
![]()
А сега по темата:
Не те знам колко си дебела, но горещо ти препоръчвам хапчета "Спорт", фитнес ли, плуване ли, каквото ам си избереш, но недей с хапчетата. Просто се тровиш и най-накрая (ако има ефект) приличаш на мишка, гладувала с години. Или мечтата ти е анорексичка![]()
Точилка и шамари с длан и опако от тате!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
хапчетата не помагат, ако иска и 1000 лева да са, смао си даваш парите.
Можеш да пробваш със зелен чай, пречиства организма, или чай инхуа
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Хапчетата за отслабване не струват,камоли евтините.Ама като толкова искаш давай си парите на вятъра...
Познавам една жена която реши да отслабне с такива хапчета.Свали килограмите...и след месец беше 3пъти колкото предиА даже съм чувала , че някои изобщо не деистват ( което всъщност е по-добре от това да си 3пъти повече кг,но е само загуба на пари ) ти решаваи..
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
Ако щеш и най-скъпите си купи и най-евтините, ефект няма да има,ако не спортуваш и не се храниш здравословно! Ти какво си мислиш, че пиеш хапчетата и се тъпчеш, и лежиш по цял ден, и опа - изведнъж си отслабнала ?! Смешно е, ако мислиш така.
Вместо да даваш пари за глупости, си вземи една карта за фитнес.
Моля те напиши в гугъл - "Отечествен фронт - анорексичка" и изгледай цялото предаване във вибокс. После му мисли.
Не се излагай с хапчета и гладуване - намаляй тестеното и сладкото, бягай или прави упражнения в къщи поне веднъж на седмица и после говори за "евтини хапчета".
пий пектин - натурален е, 2 лева е, убива апетита и е страшно полезен
недей с химия.. после ще съжаляваш
Абее хораа какво нападатее момичетоо... знаете ли че имам приятелкаа .. коятооо не ядее почтии.. смис яде некфи ябълки салатии зелени.. и за 3 месеца 4 кг... + тфа спортуваа.. вие с перфектните телаа се изказахтее .. наистина и аз не мисля че трябва да прибягва към хапчета амаа ако няма наистина никакъв друг начин.. и все пак.. мила замисли се и не ги почвай..
Пффф как си знаех че веднага ще почене да наливате. ахах
Така 1во - не, не искам да съм анорексичка и много добре знам кое е нормално слабо и грозно слабо. Трябва да сваля 5 кг, няма да ходя на фитнес и т.н. защото нямам време. Упражненията, които правя в нас не са достатъчни. Не се тъпча като "свиня" , ям доста по-малко от преди, но все пак ям,а не гладувам, защото е вредноПросто ми трябва нещо с което да съм свалила 5-6 кг до Юли.
Ама иначе мерси много за помощта![]()
++Първоначално написано от Rebirthing
да ти разкрия същността на тези хапчета- подтискат нуждата на организма за сладко и мазно и когато и да почнеш да ядеш по съвсем малки количества, дори по хапка, всичко ти се лепи, тъй като един вид организмът ти вече няма нужда от този вид храна.. гледах го по един документален филм и смятам че е точно така, или поне с повечето такива които се предлагат на пазара - избора е твой![]()
![]()
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Препоръчвам ти Инхуа слимминг,хапчетата са на билкова основа,и по-скоро се считат за хранителна добавка, и са на цена 8лв аз ги съчетах със здравословно хранене, и за 18 дена свалих 6кг,което и нито много,нито малко,за мене е достатъчносега съм ги спряла,но си поддържам хранителния режим и няма промяна.Успех!
FuckingFreak е права, че хапчетата за отслабване подтискат нуждата на организма от сладко и мазно, пък и не само от тях. От всякаква храна. Някои убиват и апетита. Голяма е вероятността, когато ги почнеш, да стигнеш до гладуване. А ти в момента си търсиш хапчета за отслабване и ще вземеш първите, за които чуеш 2 положителни мнения, но вместо да отслабнеш ще си съсипеш организма. Тъпо е така наготово да чакаш с хапчета да отслабнеш - спорт, ала бала, диети почвай и ще си си свалила нужните килограми до юли.
С хапчета не става,не разбрахте ли ?
Единствено ще си докараш проблеми.Пробвай 90 дневната диета или някаква по-лека и ще свалиш бързо тези 5кг![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Пиех го по едно време и да ти кажа, щях да изям кооперацията.Първоначално написано от shmyshi
![]()
nikitooo92, такава рязка промяна е плашеща.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
^ Човекът имал ли е някакви заболявания?
Ще свалиш тези 5-6 кг и без хапчета. Може просто да включиш в менюто си повече плодове, риба, пилешко месо, яйца и многооо вода. Съчетано с упражнения и си готова..![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ми не знам какво разбираш под плашеща и рязка,защото това са 2 седмици,почти 3,в които съм ге свалила тези 6 кг,за мен е нармално време,не е примерно "Свалете 10 кг за една седмица",но аз се чувствам много добре,и не мисля,че има нещо плашещо в това,да отслабнеш и да се чувстваш добре в кожата си,не казвам,че трябва да ядеш като прасе,и да чакаш ефект от хапчетата,но пак казвам,те се водят по-скоро като хранителна добавкаПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Много сте отворени сички тукаа бее мн напрао думи няям пхахх.![]()