.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: THE SIMS III

THE SIMS III

Имам въпрос относно инсталирането на симс 3, имах играта преди, сега когато се опитам да я инсталирам ми дава че има инсталирана друга версия на играта, изтрих всички файлове свързани с нея, но проблема продължава, някой има ли идея защо не ми дава да я инсталирам .... ?!

Трябва да я деинсталираш, а не да я триеш. От Add or Remove Programs в контролния панел го направи.

И ти местя темата.
    Audio ergo sum

да но като вече съм я изтрила, то не ми я показва да я трия, става ли да ми обясниш какво да направя, че съм индианец

Не ти ли я показва играта в Add or remove programs?
    Audio ergo sum

ами не, да не е щото я нямам в момента на компа, смисъл инстала и

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Изтегли си CCleaner хем ще си изчистиш малко компа

няма я играта и в тази програма (

Така за да си инсталираш тази версия на играта,която искаш,както ти казаха по-горе трябва да деинсталираш старата,но явно ти не знаеш как.

1- Влизаш в Control Panel и намираш Add or Remove Programs СНИМКА
    2- След като влезеш там внимаааателно претърсваш всичко намираш си играта, маркираш и даваш Remove СНИМКА

ПС. Ако я няма играта там едно преинсталиране на Windows и няма начин да не успееш да си инсталираш тази версия на играта..ама се съмнявам да я няма,след като е била инсталирана и ти порсто си я изтрила без да я деинсталираш.Друг вариант е да успееш да си намериш играта със същатата версия,която в момента е на компютъра ти и не ти позволява да си инсталираш тази.

търсих, няколко пъти прерових, но я НЯМА. и преди съм имала този проблем тогава си преинстал уиндолс-а и се оправи, гледах и с двете програми рових, ще копна файловете и, и ще заменя версията на играта с по-нова, надявам се да стане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си