.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен

Последна дейност във Фейсбук

Искам да питам дали като примерно пишете нещо на нечия стена във Фейсбук и след два дни напишете нещо ново на същия човек, към ''Последна дейност'' излиза само последното публикувано от вас или се появяват и двете ви публикации ?

Появяват се и двете!!

Има ли значение

Повече от фен
    По мои наблюдения първото публикувано не излиза, а само последното.. тоест при Последна дейност на човека винаги му излиза какво последно е правил, а не две дейности (с предното също) едновременно.. права ли съм или сте забелязали друго ? П.С. има значение за мен..

Град
    Провинцията
    И да, и не. Понякога дори не дава известие..

Имам един подобен проблем и реших да не правя нова тема а да питам тук. Аз скрих всичките си "дейности' и вече не се виждат в профила ми, но сега искам да ги възвърна. Някой има ли представа как става ?

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    ^В опциите, от които си ги скрил там ше ги и 'откриеш'
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Аз ги скрих докато се виждаха на стената, а вече не се виждат в опциите не го намирам

Цитирай Първоначално написано от potrebitelone Виж мнението
    Имам един подобен проблем и реших да не правя нова тема а да питам тук. Аз скрих всичките си "дейности' и вече не се виждат в профила ми, но сега искам да ги възвърна. Някой има ли представа как става ?
    И аз искам да си ги върна, когато дам отстрани на моливчето ми излиза само "скрита дейност" някой може ли да ми каже как мога да си върна дейностите със сприятеляването, харесване на страници и т.н.?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си