.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    За хапчетата не знам... Но пък съм пила чаят Инхуа по три пъти на ден, имах лек хранителен режим и имаше резултати.
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Мега фен Аватара на babity
    Точно за т'ва не даваха ли по телевизията, че е карциногенно?

Град
    Разград
    SlowDownBaby все пак купи ли си го и някви резултати има ли ако си?
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Аз от доста време съм на режим, но нашите не го одобряват. Не знаете какво ми коства да го спазван, но що-годе сe справям - и нe, защото нямам воля. Както казах по горе, нашите ме дебнат. Спортувам доста и това лято отслабнах. Тъй като при мен на лице е здравословния режим, когато съм сама (а това е често), нe съм се замисляла за хапчета. Но ще си ги взема за всеки случай, защото в понеделник заминаваме на море.. Пък и там ще се движа и ще гледам да хапвам по-малко.. до колкото е възможно!

Привет момичета, искам само да споделя личния си опит с въпросните хапчета. Започнах да ги пия в началото ништо, става въпрос за период някъде от два месеца и изведнъж дълго очакваният резултат от 56кг. станах 48кг. за мойте 155см. направо беше идеално (и разбирасе в комбинация с хапчетата имаше и страшно много движение). До тогава до когато след едно прилошаване не отидох на доктор и ми казаха че съм болна, хормоните ми не бяха в нормата (на наш език ГУША), и ето ти самата истина от това е било отслабването а не от "ВЪЛШЕБНИТЕ" хапчета и сега като пия вече хапчета на хормонална основа честито килограмите се върнаха и уви хапчетата не помагат. Ако наистина помогнат на някои без да е болен от нищо ами честито.

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Аз съм пила Инхуа, но чай, не хапчета. Да, определено имаше ефект. Но зеления чай мисля ще ти свърши същата работа. Целта е да те разхлаби, за да изхвърлиш ненужните вещества. Казвай дали има резултат

..а какъв вкус има чая . има ли различен ефект чая от таблетките? и кое е по-добре чая или таблетките?

Град
    Sofia, Bulgaria
    Zdraveite momicheta. Predi okolko 2 sedmici chetox dosta za chaq i imashe dosta pozitivni otgovori, no sushto taka i otricatelni.Nishto nqma da ti stane ako go probvash

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Ами т.к аз не съм пробвала хапчетата.. не знам кое има по-добър ефект. Чая има вкус като на чай без захар. Аз не съм слагала захар в инхуа-какъв смисъл тогава да го пия.. Но всеки си решава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си