- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Някой пил ли е ИНХУА СЛИМ?
За хапчетата не знам... Но пък съм пила чаят Инхуа по три пъти на ден, имах лек хранителен режим и имаше резултати.![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
Точно за т'ва не даваха ли по телевизията, че е карциногенно?![]()
SlowDownBaby все пак купи ли си го и някви резултати има ли ако си?
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Аз от доста време съм на режим, но нашите не го одобряват. Не знаете какво ми коства да го спазван, но що-годе сe справям - и нe, защото нямам воля. Както казах по горе, нашите ме дебнат. Спортувам доста и това лято отслабнах. Тъй като при мен на лице е здравословния режим, когато съм сама (а това е често), нe съм се замисляла за хапчета. Но ще си ги взема за всеки случай, защото в понеделник заминаваме на море.. Пък и там ще се движа и ще гледам да хапвам по-малко.. до колкото е възможно!![]()
![]()
Привет момичета, искам само да споделя личния си опит с въпросните хапчета. Започнах да ги пия в началото ништо, става въпрос за период някъде от два месеца и изведнъж дълго очакваният резултат от 56кг. станах 48кг. за мойте 155см. направо беше идеално (и разбирасе в комбинация с хапчетата имаше и страшно много движение). До тогава до когато след едно прилошаване не отидох на доктор и ми казаха че съм болна, хормоните ми не бяха в нормата (на наш език ГУША), и ето ти самата истина от това е било отслабването а не от "ВЪЛШЕБНИТЕ" хапчета и сега като пия вече хапчета на хормонална основа честито килограмите се върнаха и уви хапчетата не помагат. Ако наистина помогнат на някои без да е болен от нищо ами честито.
Аз съм пила Инхуа, но чай, не хапчета. Да, определено имаше ефект. Но зеления чай мисля ще ти свърши същата работа. Целта е да те разхлаби, за да изхвърлиш ненужните вещества.Казвай дали има резултат
![]()
..а какъв вкус има чая . има ли различен ефект чая от таблетките? и кое е по-добре чая или таблетките?
Zdraveite momicheta. Predi okolko 2 sedmici chetox dosta za chaq i imashe dosta pozitivni otgovori, no sushto taka i otricatelni.Nishto nqma da ti stane ako go probvash![]()
Ами т.к аз не съм пробвала хапчетата.. не знам кое има по-добър ефект. Чая има вкус като на чай без захар. Аз не съм слагала захар в инхуа-какъв смисъл тогава да го пия..Но всеки си решава
![]()