- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам брада
На 17 години съм в продължение на 1 година мн редовно се бръсна(не че имам нещо) удрям и контри,но не нищо нямам! И много се дръзна а искам да имам някои може ли да ми предложи нещо за мазане ли и аз нз... Казаха ми някуф крем трибитинол от него щяло да ми порасте брада някои използвал ли го е ?
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
абе намажи са с тривитаминол и може наследиш върколаците ;д
...
И за какво ти е тази брада? За да привличаш момичета ли? Или да изглеждаш по-голям?Айде стига глупости..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
ужас .. че защо ти е да имаш брада![]()
![]()
![]()
-Мамо мамо , какво е върколак ?
-Млъкни и си среши лицето !!![]()
![]()
![]()
![]()
о боже ... :X С всяка тема се обегдам колко е вярно това : Американски форум- Питаш и ти отговарят ! Руски форум - питаш отговарят ти и те те питат нещо ! Бъгларски форум - питаш и всички ти казват колко си тъп че го правиш ?!?!?! Щом питам значи съм сметнал че на мен ми треа като неможеш да изкажеш компетентно мнение по въпроса защо пишеш ?!
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Знам как се чувстваш.. не че го мам този проблееем ;дд просто гаджето ми скоро прави 18 ии има само катинарчее и то не цялото.. и той супер много искаа брадаа не го разбирам а... ама иска .. не знам и той постоянно се бръсне.. може би с времето ще порасте
Освен да пробваш с Бадемово масло.
За друго не се сещам....