- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Колко кг мускулна маса мога да кача ?
Заглавието е ясно. Искам да ви попитам колко килограма мускулна маса мога да кача и къде най-бързо се качва. Ако можете ми дайте и някаква програма за тренираме, че ми трябват 10-на кила...
можеш да качиш огромно количество ММ зависи как искаш. Иначе 10кг предполагам за 9-10-11 месеца спокойно без стрий ще ги качиш.
Програми има много потърси си!
10 кила,за около година..но зависи от много фактори-на колко годинки си ,как тренираш,как се храниш,как по чиваш,как възстановяваш...
но ако смяташ че ще качиш 10 кила до лятото,щот виждаш ли на плажа трябва да си як-няма да стане![]()
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Аз качих 15 за 6 месеца, но аз и раста и то мойто не е само ММ и кости и сичко си расте![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Малко пояснения. На 13 години сам висок сам около 174:176 см тежа 63 кг. От днес мисла да започна лицеви опори,кофички,набирания на лост,коремни преси и всичко, което ми е по силите.
Гиричка нещо имаш ли ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
На 13 години иска 80 килограма ММ на ръст 1.75Пич тва няма как да стане в близките 5-6 години,нали разбрираш ?
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
на 13 години нищо няма да стане,но може да започне процеса..
имам.Първоначално написано от awerw
80кг за 175см не са ли много ? нормално си е за 175 75кг...
Ми почвай с нея де![]()
sapphire5![]()
зависи ,кви са килатаПървоначално написано от nosferatora
аз съм 100 кила на 180 см
Ти си извън класациитеПървоначално написано от navar
Имам доста познати учили/учащи в НСА и да ти кажа там мерките не важат много много
![]()
ее,аз завърших преди бая годинкиама сега кат се замисля кат почнах да се състезавам бях категория 63.5 ..последните ми две години +91 ...
та всъщност искам да кажа,че килата са относителни,по важното е как изглеждаш
Знаем за тебеПървоначално написано от awerw
![]()
![]()
Всички трябва да знаетеПървоначално написано от muscle
![]()
sapphire5![]()
в кой спорт се състезавашПървоначално написано от navar
![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
вече не се състезавам-натежаха ми годинките ,от доста години само подготвям хора да се състезават ..
но иначе -муайтай ,кикбокс и мма,в НСА завърших кикбокс ..а спортното с класическа борбата нещата си вървят комплект май
![]()
мм колега..Първоначално написано от navar
така де учителю![]()
тук съм просто потребител с малко повече опит
а в живота ...това е друга тема,който се интересува от мен и моят клуб-има си начини да разбере
![]()
Някой може ли да ми даде програма с тренировки, която да включва гърди,гръб,крака,корем и трицепс ?
К'воо ти знаеш ли какво е ММ,ти знаеш ли че с 10 кила ММ ще си ебахти звяра.Ей хора не се излагайте бе,това не вие е магия.Може да качиш много,зависи как ще се назобиш.
The time's for sobieski
иииха,значи от 60 кила ако качи 10 кила ММ ще е ебахти звяра?? а къв става като стигне 100???
а назобването е нежелателно ако не се занимава професионално със спорт,или ако не избива некви комплекси да бъде" голем"
Ако не си в пубертета чиста ММ 3-4 кг на година. В пубертет ги удвои.
Говорим си за редовни тренировки - поне 3-4 пъти в седмицата, без никакви хранителни добавки или анаболни стероиди. Всичко, което качваш отгоре са неразградени мазнини или въглехидрати.
Данните, които написах са /може би, непреочетох цялата тема/ ЕДИНСТВЕНИТЕ верни, които видях.
Поздрави и успех!
а неанаболни стероиди може ли ,хормонални например???
и що да не взима добавки -витамин Б12 има чудни свойства при хора,които не са го ползвали а комбиниран с други витамини от Б група,и някои други дребни нещица повишват резултатите в пъти..а 3-4 кг на година е смешно,не само без стероиди,ами трябва почти да не яде за да са толкова.
п.п. и преди да пишеш колко велики са твоите писания..прочети цялата тема