- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам Да Сваля 5/10 кг за кратко време !!!
Здравейте , искам да сваля 5/10 кг за кратко време но не искам после да ги къча двойно ! На 16 год съм и тежа 90 кг и съм висок 191 см но искам да стана 80/85 кг ! Всичките ми познати ми препоръчват различни хапчета но досега несъм пил никви хапчета!!!
Целият
Свят в
Краката на
Армията !!! ЦСКА 1948 !!!
Недей да пиеш никакви хапчета, защото няма да доведат до никакви добри резултати. Кажи за колко време иксаш да ги свалиш. А за връщането на килограмите - смятам, че след диетата, ако се захраниш правилно няма да имаш проблем с връщането на килограмите.
Ами за около 2/3 седмициПредварително благодаря
Целият
Свят в
Краката на
![]()
![]()
![]()
благодаря
![]()
![]()
![]()
![]()
Целият
Свят в
Краката на
Гледай да закусваш сутрин, така няма да преяждаш на обяд, тъпчейки се с хамбургери. Пий много течности и ходи да бягаш, предлагам ти също стрийт фитнес. По-добре бавно сваляй килограми, като ги превръщаш в мускулна маса - така няма да качиш после. Химията не е добро решение. Успех!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Спри хляба и ако имаш шкембе , бягане му е майката .
Успех . \/
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Казаха ти вече как. Само добавям - НЕ ГЛАДУВАЙ! С глад няма да отслабнеш, само ще си забавиш метаболизма и токсините ще стоят по-дълго в организма ти, също така се храни редовно, защото ако ядеш 1 или 2 пъти на ден организмът ти ще се запасява под формата на подкожни мазнини когато приеме дори съвсем малко количество храна....
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Проблема е че сутрин излизам в 7 и се прибирам към 15:30Сутрин закусвам но обяда ми се пада в 15:30 а вечерята в 22:30 точно преди да си легна и си мисля че това обърква не редовно хранене обърква всичко
![]()
![]()
![]()
Целият
Свят в
Краката на
http://www.bb-team.org/articles/907_...atna-dieta-nvd
отслабването е на 100% сигурно ама трябва да си сериозен .
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Според теб няма ли да съм сериозен ако искам да сваля някой друг кг.![]()
Целият
Свят в
Краката на