- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Facebook - трудно възстановяване на парола
Здравейте.. както виждате темата е за възбстановяване на изгубена парола в фейсбук ...
Когато тръгна да я възстановявам по обичайния начин с "Забравена парола" ми изписва да попълня един формуляр с Име, username, email акаунт и т.н. и след като подпълня и ги пратя, ми показва друг формуляр в който си идентифицирам акаунта.. и на края ми изписват следното:
Твоята парола може да бъде заменена.
*
You have reached the limit of password reset attempts. If you are still having trouble accessing your account, please свържете се с нас for assistance.
Когато цъкна на "свържете се с нас" показва че това не се използва ..
Моля ви,ако някой разбира или знае как да се свържа с екипа на фейсбук нека да пише... акаунта ми е найстина скъп...
Не би трябвало такава голяма корпорация като фейсбук да оставят нещата така, само защото предния ден си въвел повече от 3 пъти грешни данни/парола..![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Доколкото успях да проуча, след 3 дена ще имаш отново възможността да пробваш да възстановиш паролата си. Също се дава и този линк за контакт със facebook: http://www.facebook.com/help/contact...n_password_bug
@Al3ksandra
Въстановявал съм успешно пароли на фейсбук 3 пъти, ако ми дадеш данните за фейс и мейл-а ще се пробвам да го оправя.
А иначе цялата процедура е много куцо направена, за това си изтрих профила.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Lold. A тя сигурно има проблеми заради предния който е казал товаПървоначално написано от straus
![]()
Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами да се бие тогава с нейните камъни по нейната главаА иначе някой хора из форума ме знаят, давали са ми данни за teamviewer, знаят че съм коректен.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
zdraveite imam problem sus vuztanovqvaneto na parolata si vuv fb zabravil sum q a i e-maila koito sum podal tyam veche nqmam dostap do nego kak moga da smenq parolata si mojete li da mi pomognete
аз имам същият проблем... натискайки бутонът "забравена парола" не получавам кода за въстановяване. Моля помогнете!!