.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    anonymous708973
    Guest
    Принципно съм против правилото, че жена не бива да се удря, обаче не бих простила да ме удари - ако предполагаемо най-близкият ми човек не може да се разбере с мен по никакъв друг начин, освен с шамари и използва физическата си сила, което е нечестно преимущество... какво да правя още с този човек?

И неуважение.
    И това е - май няма друго, което не бих простила.

Изневяра и лъжа бих. И за двете може да има основателна причина.

Не мога да простя изневяра, съществена лъжа и неуважение. За останалото могат да бъдат направено компромиси, макар и не системни.
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Изневяра никога не бих простила. Независимо пиян ли е бил, напушен ли е бил. Каквото и оправдание или обяснение за глупостта му да си измисли, няма да простя. Или пък колкото и да се извинява и да ми прави какви ли не жестове.
    I walk through the valley of the shadow of death..
    I'm not scared cause You're holding my breath.. <3

Град
    Where streets have no name
    Бих простила:
    -да забрави за някоя наша среща или нещо важно, на всеки се случва
    -да не се харесва с приятелите ми
    -да излъже нещо дребно, колкото да замаже положението
    -да ми се развика, ако е изнервен от нещо(самата аз понякога си изкарвам яда на неподходящи хора)
    -да ме кара да ревнувам(без да докосва момичето, естествено)

Не бих простила:
    -да ме унижи пред когото и да е
    -изневяра(дори целувка)
    -мазни гадни големи лъжи и празни обещания
    -да ми посегне
    -да се надруса
    -да се опитва да ме контролира
    -да ме смята за по-нисша от него
    -да не уважава родителите ми и мен самата
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
    Изневяра, насилие(физически и психически), неуважение и омаловажаване на неща, които са много важни за мен - ако нещо от това се случи, казвам му 'Чао!' и да си търси друга.
    също

Голям фен Аватара на BlueKnife
    изглежда не съм се опознала достатъчно (което си е напълно нормално), защото не знам, но все си мисля, че бих простила всичко и това опрелено не го считам за качество, а по-скоро за недостатък. и все пак тепърва ми предстои да разбера.
    the sky is the limit.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Имам приятелка, чийто приятел постоянно флиртува с други момичета докато са заедно(тя знае за това, но си мисли че момичетата са виновни, а вината е предимно негова или иначе казано прави я на глупачка)... Не бих простила изневярата(или поне много трудно, а дори това да стане мисля, че надали ще му имам доверие)
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Всичко,но едва ли за изневяра какъвто и да е повода.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Зависи от човека,ако за това време което сме били заедно ми е създал само добро впечатление и имам някъкви чувства към него ест мога да му простя всичко.Абее нз някой път много ме дразнят скандалите м/у мой приятели.Имам чувството ,че просто се правят на интересни един пред друг ,да се докажат ,че са големите личности налии..Ако двама човека се обичат могат да си простят всичко.Но най-важно е уважението..ако един човек не те уважава и се държи с тебе като с боклук има ли смисъл да си с него?

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Ще си позволя да цитирам една мисъл на Пауло Коелю.
    "Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път."

Прощавам всичко, но до едно време.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не прощавам неуважение. Всичко е до време, никой не е безгрешен и т.н, но нека поне се уважаваме.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

:)

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Всичко се прощава. Просто след някой прошки не е толкова интересно и често е отблъскващо.

Не бих останала с някой ако ме удари. Категорично.
    Ако ме унижава психически (пък и не само) също.
    Art is not a crime ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си