- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво можете да простите и какво не на партньора?
Принципно съм против правилото, че жена не бива да се удря, обаче не бих простила да ме удари - ако предполагаемо най-близкият ми човек не може да се разбере с мен по никакъв друг начин, освен с шамари и използва физическата си сила, което е нечестно преимущество... какво да правя още с този човек?
И неуважение.
И това е - май няма друго, което не бих простила.
Изневяра и лъжа бих. И за двете може да има основателна причина.
Не мога да простя изневяра, съществена лъжа и неуважение. За останалото могат да бъдат направено компромиси, макар и не системни.
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Изневяра никога не бих простила. Независимо пиян ли е бил, напушен ли е бил. Каквото и оправдание или обяснение за глупостта му да си измисли, няма да простя. Или пък колкото и да се извинява и да ми прави какви ли не жестове.
I walk through the valley of the shadow of death..
I'm not scared cause You're holding my breath.. <3
Бих простила:
-да забрави за някоя наша среща или нещо важно, на всеки се случва
-да не се харесва с приятелите ми
-да излъже нещо дребно, колкото да замаже положението
-да ми се развика, ако е изнервен от нещо(самата аз понякога си изкарвам яда на неподходящи хора)
-да ме кара да ревнувам(без да докосва момичето, естествено)
Не бих простила:
-да ме унижи пред когото и да е
-изневяра(дори целувка)
-мазни гадни големи лъжи и празни обещания
-да ми посегне
-да се надруса
-да се опитва да ме контролира
-да ме смята за по-нисша от него
-да не уважава родителите ми и мен самата
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
същоПървоначално написано от fUcKsMiLe
изглежда не съм се опознала достатъчно (което си е напълно нормално), защото не знам, но все си мисля, че бих простила всичко и това опрелено не го считам за качество, а по-скоро за недостатък. и все пак тепърва ми предстои да разбера.
the sky is the limit.
Имам приятелка, чийто приятел постоянно флиртува с други момичета докато са заедно(тя знае за това, но си мисли че момичетата са виновни, а вината е предимно негова или иначе казано прави я на глупачка)... Не бих простила изневярата(или поне много трудно, а дори това да стане мисля, че надали ще му имам доверие)
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Всичко,но едва ли за изневяра какъвто и да е повода.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Зависи от човека,ако за това време което сме били заедно ми е създал само добро впечатление и имам някъкви чувства към него ест мога да му простя всичко.Абее нз някой път много ме дразнят скандалите м/у мой приятели.Имам чувството ,че просто се правят на интересни един пред друг ,да се докажат ,че са големите личности налии..Ако двама човека се обичат могат да си простят всичко.Но най-важно е уважението..ако един човек не те уважава и се държи с тебе като с боклук има ли смисъл да си с него?
Ще си позволя да цитирам една мисъл на Пауло Коелю.
"Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път."![]()
Прощавам всичко, но до едно време.
Не прощавам неуважение. Всичко е до време, никой не е безгрешен и т.н, но нека поне се уважаваме.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Първоначално написано от ShtrudeL
Art is not a crime ...