- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към следващия
някой да не ме разбирааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти?
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Най-много мразя, някой да нарани мой приятел, близък, роднина или много любим човек.Тогава лека по-лека започвам да изпадам в едно доста лошо състояние..
Какво ще направиш, ако утре на улицата намериш един милиард долара и после разбереш на кой си?Ще му ги върнеш ли?
Не мога да си представя как така ще ги намеря на улицата, но както и да е . Ами не, няма да му ги върна пък. Може само част . Защо да му ги връщам. Извода е, че ако имате един милиард долара не ги губете на улицата, по която ще мина. ;д
Какво мислиш, че ще правиш точно по това време след 10 години ?
Малко се филмираме сега, всички сме без туй в един голям сериал, представи си го пък
.
Живот и здраве, ще имам семейство, което ще обичам страшно много, ще имам деца, ще си имам добра работа и прекрасна жена до мен.И ще се грижа много за тях.Абе, общо взето искам да създам едно хубаво семейство, и така искам да се видя след 10 години
.
Каква е мечтата ти?
Много скромна и осъществима е.
Искам като завърша, което е много скоро да замина за някоя по-приятна за живеене държава и да живея, уча и работя там.
А твоята ?
Доста простичка мечта имамСобствен дом който сама да обзаведа и да е изцяло по мой вкус ,уютен и приятен .
Каква е мечтаната професия за теб ?
.
Мечтата професия ми е, малко труден въпрос реално искам да стана фитнес инструктор, но това ще ми е трудничко, какво ще стана един господ знае, какъвто съм и мързелив и не съм решил какво ще кандидатствам, а не остана време..Оф, оф не ми се мисли, кога излетяха тия близо 17 години
, живота е като филм..
С коя известна личност би спал/а?
Chaning Tatum![]()
![]()
![]()
![]()
ти?
![]()
Ох много са![]()
![]()
, няма смисъл да тръгвам да ги изброявам
![]()
.
Коя е най-извратената ти секс фантазия![]()
![]()
?
на капака на колата .. в пиков час![]()
![]()
![]()
![]()
осъщестявал ли си някоя твоя фантазия и коя?![]()
![]()
За съжаление не съм..
Вярваш ли в любовта от пръв поглед?
ами честно казано не ми се вярва да има такава ''любов'' , ама както са казали хората няма невъзможни неща!...
хммм....как изглеждаш?...![]()
![]()
![]()
Направо супер.
qdesh li laina pich?
Stand Your Ground
Nope..
Chuck Testa
Каква е разликата между крокодила?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
големината може би
Ти луд ли си къф си ве брат?
Stand Your Ground
Да!
Девствен/а ли си?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Девствен - не.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
![]()
![]()
![]()
Обичаш ли суши?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
не особено много !...![]()
![]()
...
какъв цвят е косата ти?
Кестен- шоколад!
Цвят на очите?
Черна.
Пръстите отвън ли се въртят или вътре?
Отвътре?Първоначално написано от Chacho
![]()
Обичаш ли харибо мечета?![]()
Имам фантазии как ми ги дават в устата, като римлянин хранен с грозде.
Падаш ли си по еротични масажи?