- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към следващия
пръста не съм си мерил![]()
аз обичам мерките а ти![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Обичах хора в хармония със себе си, а не хора с цифри.![]()
Харесваш ли се?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Мда..
Какво не харесваш в останалите?
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
че се мислят за спортисти някои![]()
аз или ledenakrasota![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
И двамата..
Какво предпочиташ - цигари или наркотици?
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Първоначално написано от awerw
какво за мен?
Нито едно от двете!
Вода/айран?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
айрана има повече протеини![]()
бицепс или трицепс![]()
sapphire5![]()
Трицепс
Мен или теб?
и двамата![]()
Колко си висок ?
sapphire5![]()
и аз.
най-голямата ти излагация пред момче/момиче??
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
не помня ;с
Колко ти е ръката ? (в см.)
sapphire5![]()
не съм я мерила
колко тежиш?
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
66![]()
а ти ?
sapphire5![]()
53
Девствен/а ли си ?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
xaxa ...vse oshte da![]()
koq e lubimata ti hrana?? ...![]()
Много са любимите ми ..
Мислиш си..
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
за една блузка ;d
----------
Любимият ти футболен отбор е ... ?
нямам такъв
Какво мразиш да ядеш?
awerw♥
Гъбиии др.
Ти?
I love you
you beautiful
our hearts become one
and we would love
is to end world ...![]()
![]()
Много неща....![]()
Любимата ти храна
awerw♥
И при мен са много
Любима напитка ..?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Много са..
Защо имаш такъв аватар?