- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към следващия
Епа верваме я, що да не верваме, та те направо си съществуват, то не е да е нещо невиждано...
Миришат ли ти краката?![]()
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
не ми се спи
какво правиш ?
Сутринта ще закусвам и ще пия кафе,на обяд ще ходя на кафе после съм на училище.След училище се прибирам и се оправям и излизам навънка.
а ти ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Ами сега ще закуся и ще пия кафе,ще стоя на компа до 17:30-ще гледам филми,ще ровя тука и из фб.. иии после излизам,че след 5 дни е празника на града и тука всичко е фулл с сергии люлки музика![]()
Желанието имам пред теб да бъда себе си,затова аз винаги споделям своите мисли.А ти си част от тях и те ми дават сили.Без тебе дните ми от цветни стават сиви!
А какъв е следващият въпрос?
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Ми още е рано и не е..след малко тръгвам на изпит и сигурно ще умра от жега.
Любим филм на ужасите?
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Пооо нищо7 клас съм,на 15 завърших.
Кога си роден
Желанието имам пред теб да бъда себе си,затова аз винаги споделям своите мисли.А ти си част от тях и те ми дават сили.Без тебе дните ми от цветни стават сиви!
Водолей![]()
Девствен/а ли си
Да
Гледаш ли анимации![]()
Да![]()
а ти гледаш ли ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Да
и ти имаш нали ?
Нда.2 кученца,ти ги видя.
Имам изпит по английски иначе![]()
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Да. Папагалчета и зайче![]()
Карамел обичаш ли![]()