- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към следващия
10 и нещо ако не се лъжа![]()
Как се казва гаджето ти.. ?
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
нямам гадже в момента.
не съм отчаяна да имам,мога и без мъже.радвам се,че поне мога да съм сама и щастлива.(:
пушиш ли?
не ! нито пия ...
Кога за последно гледа телевизия >?
много отдавна.
предпочитам филмчета на компа.
вярваш ли във вечната любов?
Да
Какъв пол предпочиташ да е детето ти ?
Желанието имам пред теб да бъда себе си,затова аз винаги споделям своите мисли.А ти си част от тях и те ми дават сили.Без тебе дните ми от цветни стават сиви!
да![]()
Искаш ли да правиш секс с Бекам![]()
Желанието имам пред теб да бъда себе си,затова аз винаги споделям своите мисли.А ти си част от тях и те ми дават сили.Без тебе дните ми от цветни стават сиви!
е кой би отказал![]()
коя реклама те дразни НАЙ-МНОГО![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
http://www.vbox7.com/play:ce3fdbf513![]()
![]()
![]()
На колко си?![]()
18
ще излизаш ли ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Да
а ти ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
сутринта бях в нас,после бях на кафе,след това ходих на училищепосле пак на кафе сега съм в нас и мисля да изляза към 22h
а ти ?
ами може би с моя ама едва ли,защото скъсахме пак тръгнахме нещо навървии ако не стане ще изляза с приятелки навън
а ти ще излизаш ли тази вечер ?
ами дам![]()
с кого излизаш най-често
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
myself![]()
към какво си алергичен?![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Когато прекаля с яйцата и шоколада се изривам.Освен това към всякаква растителност...
С кого последно се скара и каква бе причината (ако не е твърде лично)
твърдо лично е
какво правиш ?
Супер
Какво не обичаш да ядеш