- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към следващия
просто те питах
Какво прави днес ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Ох .. беше много дълъг ден. Много се радвам, че съм си вкъщи .![]()
Значи - сутринта имах изнесена практика ( до обяд ), след това ходихме на кафенце (ала бала) ;д ,
после билярд, имах още няколко часа след това и накрая гледахме филм в киното.
А ти какво прави днес ?![]()
снощи не съм спала ... ( около 2 часа само ) станах в 6.30 почнах да уча бях в нас до 12.10 после тръгнах на училище,бях на кафе след това карах 2 часа и отидох пак на кафе,видях се с моя скарах ме се ( тръгна си беше дошъл до дскл) след това отидох на спирка изпуших последната си цигара хванах си автобуса и се прибрах![]()
Какво правиш в момента ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Ям бисквити Милка
Ще ходиш ли на море?![]()
Ноуп...това лято ще бъда в Софията![]()
Ще ходиш ли на планина?
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
не
гладна ли си ?
малко
Кой обичаш най-много..?
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
не
как си ?
dobre sym
kakwo prawish ?
изкарвам си го на другите![]()
а ти ?
да и то много за съжеление
Слушаш ли тежка музика?
амм..Рядко
Обичаш ли да флиртуваш ?Друго не ми хрумна..
~Живеят само влюбените, останалите просто съществуват!~