- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към следващия
Мързела.
От къде си?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Не е реално просто.. днес отговарям на този въпрос за 4 или 5 пътПървоначално написано от magity
![]()
Ако ей сега ти звъннат да ходите на купон, колко време ще ти трябва да се "оправиш" ??(по-специално към дамите
)
половин час.
Пушил/а ли си?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Първоначално написано от Pamaa
Да
с кой искаш да си пишеш в момента ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Със никой.
Колко пари си виждал/а най-много в кеш ?
5000 май.
На колко години се целува за първи път?
на 6, при това с език![]()
.
имаш ли си приятел/ка?
E то ако става на въпрос на мен първата целувка ми беше в детската градина ,но това не се брой , защото тогава какво съм разбирала ..![]()
Нямам си , а ти ?
еее ама ние се обичкахме.
и аз си нямам.
влюбен/а ли си?
може да се каже
а ти ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Първоначално написано от bubkaa93
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
не.
Колко килограма си и колко си висок/а.
I.S.![]()
, иначе не
.
колко килограма си?
50kg 162cm![]()
а ти?
159 / 47
a ти ?
I. my all !! <333
By now you know that,
I'd come for you,
No one but you,
Yes I'd come for you,
But only if you told me to,
And I'd fight for you,
I'd lie its true,
Give my life for you,
You know I'd always come for you
![]()
![]()
50kg 162cm![]()
коя песен мразиш?