- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към следващия
писала съм - мдаамм.. супер малко![]()
ма те там ни мразят![]()
е да рядко си писала ..
така съм слушал и аз, войни мойни тва онова имало![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
луда раотада беше тука така както в кофата .. свободен спам
![]()
е то си е ... поне сега де![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
ама и през деня имаше![]()
с някоя фр
Обвързан/a ли си?
Never back down !!
не
you ?
не,а ще ли ти се?
One and only...
"Опит е името, с което много хора наричат грешките си."
ако наистина си заслужава човека, иначе нямам желание
излизал/а ли си с някой от интернет ?
не
кое ти е най - (как да го кажа) интересното запознанство ... изобщо ?
с много хора и всички от тях са се доказали като добри приятели, както и аз пред тях ..
ъм .. море или балкан ?
разбира се, все ще научиш нещо което не си го знаел/а![]()
имаш ли любимо място, където да ходиш чат - пат за раздходки или просто за разтоварване .. ?
Всякаква,но много зависи в какво настроение съм разбира се.
Ако след време имаш възможност да се изместиш в друга държава би ли го направил ??
слушам музика и си пиша с 948398 човека :Д
ти ?