- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към следващия
нямам
как си ?![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
супер
какво правиш?![]()
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
за да те забравя, тръгвам с кого да е.
каква музика слушаш?
Сякаква..
Спи ли ти се ?
Мда, всъщност.. след малко лягам.
Кой е най-скорошния сън, който си спомняш?![]()
omg, не мога да си спомня![]()
а твоя?
сънувах жълт чадър![]()
на колко си години ?
На 15
Девствен/а ли си
"Learn from the mistakes of others. You can’t live long enough to make them all yourself. " — Eleanor Roosevelt
ами днес ще си седя в наси ще скучая
а ти ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
днес и утре не
а ти ще ходих нали ?![]()
о0 не знаехами излиза ми се ама няма как да стане тия два дни
![]()
а на теб?
не знам, още ми се спи.
Колко градуса ще стане според теб днес ?
ами 28 и пак ще вали![]()
а според теб?
вчера и оня ден май![]()
къде си в момента ?
у дома, Шумен.
Колко приятеля имаш във facebook ?![]()
1205)
ми ти?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Приятели (882)
какво ще правиш днес ?
ще си търся компания за плаж или ще скучая .. второто по-вероятно ;х
Какъв цвят са чорапите ти?![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
босичка съм![]()
а ти ?