- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към следващия
Венеслав
Ти ?
Borislawa
ot kyde si ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Видин
какво яде за последно?
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
диня
а ти ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Шоколад
От къде си
Варна
на колко си ?
Слушам музика
Как си ?
Жегясала![]()
Ходи ли ти се на море ?
"Да обичаш - това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.."
mhm
kakwo prawish ?
гледам какво сте писали![]()
Голяма компания или тесен кръг от близки хора?
"Да обичаш - това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.."
зависи
ще излизаш ли тази вечер ?
Преди 10 минути се прибрах!( За днес не мисля да излизам повече !! )
Гледаш ли турски сериали?
Can't get you outta my mind ♡
Не
Каква тоалетна хартия ползваш .. ?
Незнам защо е от значение,но както и да еМилде спа
Кой филм гледа последно?
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
и моята е такава
какво правитее
кои ? .. ми нш.
Кога последно яде сладолед ?
Пингвините на мистър Попър(както и да е.... обожавам Джим Кери
)
Харесва ли ти да живееш в България?
даа
как си ?
О Боже!!![]()
![]()
Умрях като видях какво съм написала ...явно съм 4ела някаква друга тема
![]()
![]()