- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към следващия
немам си![]()
![]()
![]()
![]()
имаш ли фейсбук ?!?![]()
It`s my life... IT`S NOW OR NEVER
~*~момиче~*~
какво е това?
кое те може да те иэдраэни най много в даден човек
когато говори лошо против някой зад гърба му,а пред него да му се подмазва :@
а теб?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
когато се опитва да промени стила ми
пушиш ли ?
Не и не ми трябва ...
Караш ли коУеуо?
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
да
от къде си ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
София (:
Падаш ли си по екстремни преживявания?
"Да обичаш - това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.."
мхм
какво мислиш да правиш днес ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Да си приготвям багажа за морето![]()
Кога за последно ти разказваха приказка![]()
?
"Да обичаш - това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.."
преди 1 седмица - страшна прикаэка
обичаш ли мед эа ядене ест
да
а ти ?
да на филии
обичаш ли кОлаа
твоята болка днес, е твоята сила утре
много
можеш ли без кафе и цигари ?
да, не пия нито кафе нито пуша цигари
сладолед ванилов или шокооладов
твоята болка днес, е твоята сила утре
ванилов
а ти ?
и аз оби4ам ванилов![]()
Кога е рожденият ти ден?
27 май
а твоя ?
23 юни
Коя зодия си и 4етеш ли хороскопи ?
скорпион, преди четох, но сега не ми се занимава![]()
а ти?
Ракот време на време...Скорпионите са много пе4ени :P
Оби4аш ли да стоиш до късно ?