- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към следващия
'щото е рано.
ако ме видиш на улицата ще ме познаеш ли?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Не, аз съм от онея шматки, които забучват глава, слагат качулка, надуват музиката и тропат с маршова походка.
Ходи ли на море?
Надали, провалиха се плановете за всичко.
Спал/а ли си гол/а?
не напълно гола, но попринцип лятото спя по бельо.
а ти?!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Случвало се, но лятото избягвам тъй като семейството си е по-често вкъщи.
Сбивал ли си се за момиче?
ne...
колко приятели имаш У FB?!
Малко са, не влизам често и не помня.
Като малък/ка губил/а ли си се?
не. . града ми е малък, а в други градове винаги ходех хваната за ръка с някой по-възрастен.
а ти бил/а ли си се за момче/момиче?
Да (заради обиди насо4ени към по-големия ми брат)![]()
Ревнив/а ли си?
"Да обичаш - това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.."
Зависи дали си заслужава.
Бил/а ли си на косъм от смъртта?
може да се каже.
бил/а ли си влюбен/а?!
бива. .
ти как си?!
добре
а ти ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
бива
към колко мислиш да си легнеш?
ще си лягам и тука няма,какво да се прави
а ти ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Никва идея.
Пушиш ли?
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
мне. . мразя цигарите, но си признавам, че обичам миризмата на току що запалена цигара.
А ти?