- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Първи впечатления за този преди вас
Стана ми ясно без да те разпитвамПървоначално написано от yeeee
![]()
П.Т. Много пекана![]()
някаква ограничена![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
... ама след като аз имам друго мнение за теб и ти също променяш своето ?
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
и мнението ти за мен е,че съм ограничена така ли ?![]()
ми може и да не е точно това, ама ми направи впечетление, че си доста отдръпната. хората влизат тука да се забавляват, а ти се държиш всякаш си Господ ..
като спамим кво от това, някой мод направил ли ни е забележка, че точно ти от всички ще го направиш, вместо да има малко разнообразие ..
това че се лигавя тука не означава че попринцип съм такъв (не че е от значение)
та .. смисъл исках да кажа, че всички сме тук да се " забавляваме " , не да си показваме рогата.
надявам се да си схванала мисълта ми, без да се обиждаш разбира се защото аз съм човек който си казва всичко в прав текст ..![]()
Разбрах,но нещо което не ми харесва аз го казвам и не се обиждам от такива неща![]()
така трябва да еПървоначално написано от bubkaa93
същия съм и аз .. обаче ти първо каза, че съм печен, после след като написах мнението си за теб (което не е обидно нешо) и веднага " мислех го за пекан .. " и защо ? защото ти казвам в прав текст, това което мисля ..
иначе нямам нищо против теб, сигорно няма да е това, което изглежда в реалния живот
както и да е
нямам наблюдения
Първоначално написано от GD
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
пекана![]()
точна, завързва се лаф с нея, като цяло добри впчетления![]()
и все пак става дума за първи![]()
пекан...разговорлив...спамер че![]()
Never back down !!