- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Първи впечатления за този преди вас
нямаш ли ?Първоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
п.т. пекана![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Буу
объркала съм постовете
![]()
нямам все още за миража , а за Бу - много готин човек![]()
сиг е пекана
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
и аз обърках за Ванчето : Един от малкото хора тук,който ме кефят.![]()
UrNextLover : нямам
Пич![]()
Готина![]()
Желанието имам пред теб да бъда себе си,затова аз винаги споделям своите мисли.А ти си част от тях и те ми дават сили.Без тебе дните ми от цветни стават сиви!
Печена
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Първоначално написано от LoveChocolate
хм.. чудя се ти ли си на аватара :d
Не я харесвах![]()