- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Първи впечатления за този преди вас
момиче съмПървоначално написано от gummybear
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
че е доста загорял
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
сигурно![]()
п.т.както казах вече,че е доста загорял
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
айде сега прегледай правилата на разделаПървоначално написано от GD
1. Темите игри ще се рестартират, когато достигнат 50 страници. Старата се трие и се пуска същата нова.
айде блг много за вниманието![]()
новак, готина![]()
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love
Феннн![]()
What hurts the most .. was being so close.And having so much to say and watching you walk away.And never knowing what could have been .And not seeing that LOVING you Is what I was tryin’ to do ........... ♥
Момиче съм !
обича да слуша музика![]()
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love
Обича бисквити
пекан/а :P
What hurts the most .. was being so close.And having so much to say and watching you walk away.And never knowing what could have been .And not seeing that LOVING you Is what I was tryin’ to do ........... ♥
Момиче съм !
Редовно пише във "Фън, фън и пак фън"![]()
обича шоколад и е фен на някаква китайска група![]()
японци саа ... не са китайциПървоначално написано от zlatit0o
П.Т - пекан![]()
пекана
много лигава![]()