- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сапуни Dave - стават ли за лице?
Някой от вас мият ли си лицето със сапуните на Dave? На рекламата май дават жените да си мият и лицето.Интересно ми е какво мислите?
Ти мислиш ли, че ще стане нещо; може би, ако вместо тези жени бяха сложили някакви сбръчкани баби в часта "ПРЕДИ", щях да им повярвам.
Според мен на Дав са най-хубавите сапуни, но колкото и да не изсушават кожата, мисля че е най-добре с друго да се мие лицето.Аз не ползвам сапун за лицето, а гел и съм по-доволна.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Аз използвам сапуна на Дав, когато си отмивам грима. Харесва ми
Но винаги след като се измия си слагам тоалетно мляко
Dove също е сапун и също изсушава кожата на лицето, но не чак толкова,колкото обикновения.По едно време си миех лицето с такъв сапун, но после го смених с почистваш гел и мога да кажа, че от гела съм много по-доволна.![]()
Иначе не е лош сапуна.Пробвай го ако искаш.![]()
Не си ли гледала рекламата, в която жените мият ЛИЦАТА си с него ? Съдържа четвърт хидратантен крем (не че им вярвам), но за почистване по-одбре си купи гел или някакъв лосион. (На Avene са хубави)
Забравен ник: BeezyJey
NarutoDarker than Black
D Gray Man
Fullmetal Alchemist
"It's been a while since I used myself."
`` П..
С интимен сапун кожата изобщо не се изсушава, защото:
1. Не съдържа алкални сапуни!
2. Пригоден е за много по-деликантна кожа, отколкото тази на лицето.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Много по-добре е да си вземеш гел за почистване на лицето, отколкото да се миеш със сапуна![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Не само него,а и цялата кожа като цяло..пълни глупости са тия реклами,хидратирал в дълбочина дрън дрън,че ти и обикновен лосион да си купиш,пак ще ти е хидратирана..да не говорим,че не става дори и за ръце,преди имах и се разтопи понеже попадна за няколко секунди под водата..Първоначално написано от tequilasunrisee
• Обичай,за да те обичат! •