.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Hybrid View

Супер фен Аватара на fuckme

Подготвяте ли се за училище

Остана ни по-малко от седмица, затова предлагам тук всеки да сподели как се подготвя - какви дрехи, чанти, тетрадки и др. си е купил, откъде, какви са цените, също козметика и гримове, които ще ползвате през годината - може да обменяме опит и идеи

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Ами аз съм с чантата от минала година, защото се оказа мн здрава

Иначе си взех жилетка, кецове, и боти... днес ще си купувам шарено шалче
    По нататък ще си взема някакви блузки
    За козметика ще си вземам спирала(на Мейбълин колосалната ) , защото свърши ... по принцип си имам от лятото други гримове ама аз и без това не се гримирам много за училище
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Не и не мисля да се подготвям.. Толкова не ми се ходи,че.. нямам желание за нищо
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Цитирай Първоначално написано от Wwwooow
    Не и не мисля да се подготвям.. Толкова не ми се ходи,че.. нямам желание за нищо
    \/ \/ \/ \/ \/ \/

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    не виждам смисъла в по-специалните подготовки... просто не го виждам
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

не говоря за по-спицеални подготовки...но все пак идва есента зимата, трябва да се купуват нови дрехи, чанти за училище... за това е темата

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Така. Почти съм готова с пазаруването за училище. Купих си една чанта от центъра ,много хубавичка - кефи ме ,за 14,50 лв. През рамо ,но може да се ползва и за едното рамо. Купила съм си дънки (26 лв.) , един суитчър (12,50) ,сега смятам да си купя още един. Искам да си купя някаква тениска или блуза за 15 септември ,но ще видим. Понеделник ще ходя за още дрехи. Тетрадки още не съм си купила. Най-вероятно на 15 или след това. Учебници си купих още на 30 юни. Козметика - взех си две спирали за обем ,един черен молив и парфюми ,естествено. Сега само за тези се сещам.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Амии аз си купих тениски и чанта,като ходих на море,остава да си купя дънки,някакви обувки,може също още някаква чанта,някакъв сЛичер или жилетка
    Козметика специално за училище не си купувам,но оня ден си взех балсам за устни на Нивеа,щото беше на промоция.
    Тетрадки си купих от Кауфланд,бяха много евтини и в големи количества и долу/горе съм готова за даскало

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Ами взех си две чанти една тип куфарче и една кожена . Имам още около 5-6 нови дамски чанти и вероятно това ще са за цялата година.

За есента се подготвих с боти, едни маратонки спортно-елегантен тип и едни между гуменки и маратонки и няколко потника.

Взех си и 2 чифта дънки,както и един шлифер и шал. Остават ми нещо жилетка/горнище блузка и потник.

..

От миналата година , и пролетта имам останали потници, боти, няколко чивта маратонки,шалове,още един шлифер и жилетка. Та общо взето мисля,че съм се запасила.

Относно козметиката,за сега ми трябват 4 лака за нокти,набелязала съм си цветове, един лак за коса,молив за очи и протектор.. Тия дни ще ходя да си набавя всичко,което остана и приключвам. Следващото ми пазаруване смятам да включва само палто,ботуши и няк'ви дънки може би.. иии зимен шалл
    ла-ла-ла

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Е да се подготвям, да се подготвям - колко да се подготвям?
    Купила съм 2 чифта дънки, имам някви тениски и блузи с 3-4 ръкав, имам си яке, блейзър и чанта.
    Само още 4-5 тетрадки трябва да си купя, че това винаги ми е проблем ;D
    Учебниците ще гледам като започне годината.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    кво има за подготвяне.. :Д

всех си един бележник и толкова..
    awerw

Аз ще съм със старата чанта..
    Иначе си купих бяла риза и черни дънки за униформата, анцунг и още една риза и едно такова подобно горно:

Купих си и тетрадки, учебници още не

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    Опс. Аз най - важното съм го пропуснала.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    Опс. Аз най - важното съм го пропуснала.
    ахахха
    awerw

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Като изключим тетрадките и учебниците, които съм взела ;д

Трябва да си взема нова чанта и обувки... Иначе си взех няколко блузки, тениски, две ризи, един шал от тия не зимните, а другите ;д... едни дънки .. честно казано не знам какво още имам толкова да взимам ;д

Супер фен Аватара на HolyShit
    Само една раница на Nike ще си купа и някоя маратонка puma/nike и некви панталони/дънки , най-много до 200-250лв , сиромах човек съм , не нападайте

Град
    Варна
    Взела съм си:
    -бележник
    -тетрадки имам МНОГО от миналата година
    -една приятелка ми даде няколко учебника
    -кухих си блузи,2 чифта спортно-елегантни обувки

Може би ще карам с чантата от миналата година,но все още си мисля да си купя някоя такъв тип -

http://www.klamerbg.com/userfiles/pr...roduct_757.jpg

Остава да си купя дънки и учебници
    МомИче !!!

http://vbox7.com/play:bde2d47776 - Луда лелка разказва как се прави бебе

Супер фен Аватара на pressiana
    1/ купих си чанта, кецове, дънки, блуза ..засега
    2/ взех си 7-8 тетрадки ..няма да ми стигнат, ама после ще купувам още
    3/ ходих на профилактичен

Трябва да си взема може би яке, 2-3 жилетки, поне 1 блуза, още едни дънки, обувки.. колко съм скромна.

Повече от фен Аватара на Miichelle
    ъъ.. още нищо
    yep.... reality bites -.-

може да пускате и снимки ако не ви мързи аз трябва да си взема поне едни дънки и кецове, имам няколко чанти, яке имам а тетрадки и учебници още нз

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Утре отивам на пазар. След това ще пиша, за да кажа какво съм си взела.

anonymous708973
    Guest
    Ще си купувам черна дамска чанта за даскало, но ще ми трябва и кафява.
    Имам черно кожено яко, с което ще съм есента, преди да започнат големите студове. Имам си и черно-бяло горно нещо... като пончо, пък мама ми плете кафяво пончо :Д
    Ще си търся черни панталони/дънки. Набелязала съм си и един пуловер от Кенвело в много странен жълт цвят - попринцип мразя жълто, но това е сууупер як цвят. Трябват ми и няколко блузки с дълъг ръкав или нещо такова и кафяви обувки за есента на всяка цена!

Мама вчера ми е взела тетрадки Учебници - след 16-ти.

Повече от фен
    Град
    Видин
    с чанта от миналата година съм, защото е здрава и много си я харесвам, но си търса кафяви обувки за нея, а в моя скапан град нямааа и за сега само дънки съм си взела :P

Senior Member Фен

Re: Подготвяте ли се за училище

Цитирай Първоначално написано от fuckme
    Остана ни по-малко от седмица, затова предлагам тук всеки да сподели как се подготвя - какви дрехи, чанти, тетрадки и др. си е купил, откъде, какви са цените, също козметика и гримове, които ще ползвате през годината - може да обменяме опит и идеи
    Нови дрешки - панталонки, кецове, обувки, блузи, дънки ... Яке от миналата година, раница също Тетрадки взимаме на 15ти, защото незнам по кой предмет колко ще ми трябват и т.н. Иначе химикалки, несесери, лепила, ножици и т.н. ще отидем 2/3 дена преди 15ти с майка ми да вземем. Гримове - НЕ! А за учебни тетрадки ходя в някоя книжарница, от там ги взимам ... Иначе имам едно сборниче по математика та се подготвям малко, защото да си призная съм забравила всичко Еми за това се сещам
    I'll seek you out
    Flay you alive.
    One more word
    and you wont survive.
    And I'm not scared
    of your stolen power.
    I see right through
    you any hour.

МОМИЧЕ СЪМ

Аз все още имам чувството, че почти нищо не съм си взела. За сега съм си купила (или по-скоро татко ми е взел ) чанта, анцуг и кецове. Трябва да си намеря някакви нормални дънки, които да не се късат за няколко седмици. Яке няма да си вземам - ще карам с това от миналата година. Освен това трябва да си взема и няколко блузи или тениски, които да са по-есенни. Няма да е лошо да си взема и някакви удобни обувки, че тези от миналата година на нищо не приличат вече...
    Тетрадки вече си взех - 10 големи и 8 малки o.O Сега като ги гледам толкова се чудя как съм смятала колко ще ми трябват. Някои учебници ги имам, други не, но предпочитам да видя дали няма да има някакви странни смени на учители в училището ми, преди да взема нещо, което няма да ми трябва. О! И бележник трябва да си взема.
    За грим никога не съм пазарувала специално за училище о.О Аз почти не слагам там, така че...
    А колкото до цени:
    ~ чанта - 10 лв
    ~ анцуг - 33 лв
    ~ кецове - 18 лв
    ~ За тетрадките не мога да кажа точно, но за мен и сестра ми общо излязоха 25 и малко отгоре.

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си