- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли секс чатовете
Харесвате ли секс чатовете възбуждат ли ви?
Еми чесно казано аз обичам да флиртувам а във тези чатове се набляга на това но харесвам е силно казано по скоро бих пробвал.
По принцип не, ноо зависи от много неща.![]()
Слабостта на позицията става слабост на характера.
..
Така ще кажеш я..Първоначално написано от nikitka_
![]()
По темата: и мен ме кефят еротичните чатове![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
има време да пробвам, за сега отговора ми е - не знам..![]()
*сън*
Предпочитам на живо.
Жестоко е да си сред бурените цвете
Харесвам, ама зависи с кого![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Ммммдаа обичам ... :P
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Даааа определено съм за флирта!Първоначално написано от HideBoy
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Чак да ме възбуждат....рядко
Иначе много си ме кефят такива чатове..![]()
They never planned for the future. They weren't supposed to get old and we were never supposed to grow up. The lost, the unwanted, and the abused came here with the purest of intentions, to build a place where there would be no rules, other than a peaceful existence.
ОФффффффффф
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Няма лошо да си говориш мръсотийки с някой, ама сайтовете за запознанства с тази цел са пълни с разни изпаднали чичковци
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
Оу май някой нервен модератор ми е изтрил поста. Пут-какъв стрес сме, пут-какво напрежение.![]()
Welcome to the Jungle...
Какво толкова беше написал, бря![]()
Интересни са, ако не друго. На 12 любимият ми номер беше да влизам с някъв мръсен никнейм и да гледам как за 5 секунди ми пишеха поне 5 загорели батковци![]()
все хубави работи, ама някои не носят на бъзик.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
тц тц, мръсницаПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
Welcome to the Jungle...
От опит ли го казваш?Първоначално написано от JustAdream
![]()
![]()
Пп:да харесват ми..
Да, имах регистрация в гепи ме и съм получавала кви ли не неща от някви пенсии...Първоначално написано от DownloadVirus
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
На мен пък никой не ми пишеше.Първоначално написано от JustAdream
![]()
![]()
![]()
![]()
Welcome to the Jungle...
Те това аз и сега го правя, много са забавни милитеПървоначално написано от PinkPan7her
А в гепи какви педераси имаа, дават по 200лв да ти направят свиркаПоне така казват де. На няколко пъти съм си мислел ходя с една бухалка и да им прибера паричките
![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Скучни са ми тези чатове. Не ги харесвам!
И спря да се върти за миг земята..
Те добре, че са тези чатове и камери, та да се поддържат връзките от разстояние .. Иначе могат да бъдат адски възбуждащи и само да подсилят още повече тръпката до истинската среща![]()
Скучни са ми ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3