- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- леко глупав въпрос .. :Д
Имам един въпрос..Ако харесваш някой, а да речем тои/тя не те харесва.. Но се случва да си срещнете погледа.. Може ли да те побият тръпки (като пеперудките в стомаха
) ама наитина силни.. ако тои/тя не те харесва.. Сори за тъпия въпрос ама се чудя..
![]()
Ако мислиш да седиш и да се пулиш цял ден на някой,като си мислиш че ще те хареса-отговора е не.
XHHXHXAXAAXAHXHHHHA ... това вече ме уби ХАХАХАХАХА на глас се смях хьахьахьхаХЬАХХАХАХАхаПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата : +1
хахахахахахаххаххахахах.... ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ESL !!!
Dobre be hora stiga ste se smqlinqma ni6to sme6no
![]()
Ем нормално щом го/я харесваш да усещаш "пеперудите" в стомаха си!
Разбира се,че ми се е случвало и да нормално е когато си харесваш някого явленията като пеперудите в стомаха и тръпките да са налице.![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
.. че то "тръпката ми" се определя от това аз колко го харесвам, а не от него ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами да, може да се получи, но гадното е, че точно тази тръпка може да те подлъже... Случвало ми се е.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ще дойде време, пеперудите ще ``изсъхнат`` и след тва ще направят място за нови..![]()
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()