.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Не казвам ВСИЧКИ,казвам повечето

Цитирай Първоначално написано от obyrkaniq
    Цитирай Първоначално написано от wunder
    Пич,ако знаеш тия днешните приятелки как ти пият парите все едно пиеш шотове да му се не види.1 на 100 е да срещнеш някоя свестна,тренирай малко уличен фитнес пробвай се.

А ти от къде си?
    От пазарджик съм. За това дали пият парите не мога да кажа защото не съм имал приятелка . Защо да е 1 на 100 да намериш свястна. Според мен у всяко момиче има нещо добро стига да го откриеш.
    Жестоко се лъжеш!Повечето гледат как си финансово щото са кифли ... ама даже и с мармалад.Аз съм имал но на 2-та седмица я зарязах щото много си позволяваше . Еми 1 на 100 е .. повечето както казах са кифли.Иди в някой голям магазин пообиколи го и се сбутай "без да искаш нарочно" в някоя мацка и й се извини,покани я на кафе..ако върже може би,но може би е свястна
    Хубаво ами ако се сблъскаш а тя ти забие един як шамар ще има да се питаш "и кво правим сега". Тва е единия вариянт ами ако пък стане както казваш ти без шамари и т.н какво ще и кажеш че от едно обикновенно сблъскване да се стигне до кафе. Точно този момент някак не си го представям

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Цитирай Първоначално написано от Lian4ety
    Ще започна с това,че зависи от това какъв тип момиче си търсиш. Ако си под прицел над някоя както му викат ''кифла'' незнам честно да ти кажа аз съм момиче и супер много им се дразня на самочувствието. Аз мисля,че и свестни момичета има,но трябва да потърсиш било то и на пейката в парка . Напоследък доста чувам,че свестни не са останали, да така е на изчерпване са явно аз също си търся свястно момче,но уви не намирам .. всички са надути и самовлюбени.. добре де повечето. Та моя съвет към теб е ако си търсиш наистина добро момиче, защото видях, че си написал,че не си от тези, които си ги избират по външен вид просто бъди по-контактен с момичетата, пък и то на пръв поглед си личи коя каква е Успех
    Значи аз не деля момичетата на кифли и т.н просто искам приятелка с която да споделям емоции. Не говоря за секс просто искам момиче с което да може човек да си каже нещо да сподели и т.н. А колкото до това да съм контактен някак си незнам все се притеснявам че може да объркам нещо може би защото нямам много опит с това ли незнам...
    Да, разбира се най-хубавото нещо е да можеш да споделяш всичко с любимия човек! Направи ми добро впечатление с това, което каза,че не търсиш само секс, защото момчетата в днешно време ( поне тези,с които съм се сблъсквала) са все настроени за секс, а мен това адски ме изнервя.. Не му мисли толкова, както няколко поста преди мен казаха, трябва да приемаш момичето на първо място като приятелка, а другото се изгражда..
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Ако ти забие шамар ще те поболи малко и ще мине,нищо не губиш - поне според мен де.. незнам за другите

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Жестоко се лъжеш!Повечето гледат как си финансово щото са кифли ... ама даже и с мармалад.Аз съм имал но на 2-та седмица я зарязах щото много си позволяваше . Еми 1 на 100 е .. повечето както казах са кифли.Иди в някой голям магазин пообиколи го и се сбутай "без да искаш нарочно" в някоя мацка и й се извини,покани я на кафе..ако върже може би,но може би е свястна
    Човек,не знам откъде си вадиш статистиката,но е грешна.Не знам къде ги намираш тия "кифли" които само ти гледат порвфейла,но ще ти кажа че в моето обкръжение,от момичетата които познавам,няма нито една материалистка,в негативния смисъл на думата.

Ако и ти си фен на тема "трябва ми гадже,слагам цайсите и отивам на диско",това може да отговаря на въпроса защо попадаш все на такива.

Нормалните момичета обичат нормалните неща,излез някой път в някоя градинка или парк и о УАУ ще се учудиш колко обикновени и нормални момичета имало на тоя свят.

Пич,ако знаеш тия днешните приятелки как ти пият парите все едно пиеш шотове да му се не види.1 на 100 е да срещнеш някоя свестна,тренирай малко уличен фитнес пробвай се.

А ти от къде си?
    От пазарджик съм. За това дали пият парите не мога да кажа защото не съм имал приятелка . Защо да е 1 на 100 да намериш свястна. Според мен у всяко момиче има нещо добро стига да го откриеш.
    Хубаво ами ако се сблъскаш а тя ти забие един як шамар ще има да се питаш "и кво правим сега". Тва е единия вариянт ами ако пък стане както казваш ти без шамари и т.н какво ще и кажеш че от едно обикновенно сблъскване да се стигне до кафе. Точно този момент някак не си го представям
    Е доста филмирано звучи това в магазина ;д но пък не бъди такъв песимист ! Може пък и да се получи, все пак незнаеш на какъв човек ще попаднеш

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

Човек,не знам откъде си вадиш статистиката,но е грешна.Не знам къде ги намираш тия "кифли" които само ти гледат порвфейла,но ще ти кажа че в моето обкръжение,от момичетата които познавам,няма нито една материалистка,в негативния смисъл на думата.

Ако и ти си фен на тема "трябва ми гадже,слагам цайсите и отивам на диско",това може да отговаря на въпроса защо попадаш все на такива.

Нормалните момичета обичат нормалните неща,излез някой път в някоя градинка или парк и о УАУ ще се учудиш колко обикновени и нормални момичета имало на тоя свят.
    Мне,не съм такъв, но просто всички които срещам са такива,явно просто нямам късмет с момичетата ,лостовете са в парка,там съм по цяяяяяяял ден и кифлите минават да видят има ли някоя жертва за нощеска

Град
    Някъде из София...
    Да не си от Враца?

Близо съм до Враца.

Град
    Някъде из София...
    Знаех си,просто ги усещам нещата.

Решението е ставаш пълнолетен,кандидастваш някъде да учиш и се махаш от Враца.

Ейй четеш ми мислите!Точно това ще правя

cranberry696 добре де,добре ;дд
    Това,че по цял ден ''кифлите'' киснат по парковете не значи,че измежду тях няма едно свестно момиче ! Само трябва да се поогледа малко човек както казаха, обикновенните момичета се занимават с по-обикновенни неща

А ти от къде си?
    Е доста филмирано звучи това в магазина ;д но пък не бъди такъв песимист ! Може пък и да се получи, все пак незнаеш на какъв човек ще попаднеш
    Вярно е песимист съм в отношение с момичетата но какво да направя.

Е недей всичко да мислиш,че няма да стане все пак любовта е непредстазуема незнаеш утре от къде ще те удари стрелата на купидона и ще се заплеснеш по някое момиче!

Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    cranberry696 добре де,добре ;дд
    Това,че по цял ден ''кифлите'' киснат по парковете не значи,че измежду тях няма едно свестно момиче ! Само трябва да се поогледа малко човек както казаха, обикновенните момичета се занимават с по-обикновенни неща
    Аз за Sh@d0w-чо имах предвид, ама нищо
    А извинявай тогава ;д

Град
    Някъде из София...
    Простено ти е (от името на кранбери-то,в момента още изтрезнява от вчера)

Мега фен Аватара на Hilary_
    Излизай повече ..

Град
    софия

Re: Защо не съм като другите?

Здравейте надявам се темата да е в правилния раздел. Значи въпросът ми е следния как да си намеря приятелка, за някои звучи лесно но за други като мен не е така. На 18 съм а още нямам приятелка. Не излизам по кафета и дискотеки. Любимите неща с които се занимавам не са много за момичетата и не се срещам с момичета. Кажете ми какво да направя че да си намеря и аз приятелка защото да си сам е много гадно. По принцип не съм от тия дето казват "Тая не е за мен щото еди кво си" идеални хора няма и въпреки това нямам приятелка. Ще се радвам да ми помогнете със съвети и т.н
    като за начало започни да излизаш....никоя мацка няма да ти звънне на вратата и да ти се предложи!

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Излизай повече навънка,с приятели,не е казано че трябва да ходиш по дискотеки и кафета.Можеш да запишеш някакъв спорт или ако имаш хоби,това е добра преспектива за нови запознанства.

Седейки у вас,без да правиш нищо няма да стане...
    Хобито ми не е за момичета колкото до излизане излизам но въпреки това не мога да си намеря приятелка. Интересно ми къде се запознават хората освен в кафета и дискотеки?
    и все пак какво ти е хобито?

Бате, помислих си, че описвам себе си отпреди година . Та един прекрасен ден реших да стрелям с картечницата направо. Все още нямам сериозна приятелка, но съм много по-спокоен. Спокс, като те отрежат 3-4-5 пъти, ще разбереш, че жената не е държава с ядрен арсенал, която е насочила ракета към устата ти в случай, че изплюеш някое комплиментче или предложение

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от kykyto
    Бате, помислих си, че описвам себе си отпреди година . Та един прекрасен ден реших да стрелям с картечницата направо. Все още нямам сериозна приятелка, но съм много по-спокоен. Спокс, като те отрежат 3-4-5 пъти, ще разбереш, че жената не е държава с ядрен арсенал, която е насочила ракета към устата ти в случай, че изплюеш някое комплиментче или предложение
    Напълно съм съгласна

Повече от фен Аватара на razores
    Излизай повече по кафета, дискотеки, паркове с приятели и като се запознаеш с някое готино момиче не очаквай да е идеална

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си