- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не съм като другите?
Не казвам ВСИЧКИ,казвам повечето![]()
Хубаво ами ако се сблъскаш а тя ти забие един як шамар ще има да се питаш "и кво правим сега". Тва е единия вариянт ами ако пък стане както казваш ти без шамари и т.н какво ще и кажеш че от едно обикновенно сблъскване да се стигне до кафе. Точно този момент някак не си го представямПървоначално написано от obyrkaniq
Да, разбира се най-хубавото нещо е да можеш да споделяш всичко с любимия човек! Направи ми добро впечатление с това, което каза,че не търсиш само секс, защото момчетата в днешно време ( поне тези,с които съм се сблъсквала) са все настроени за секс, а мен това адски ме изнервя.. Не му мисли толкова, както няколко поста преди мен казаха, трябва да приемаш момичето на първо място като приятелка, а другото се изгражда..Първоначално написано от wunder
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Ако ти забие шамар ще те поболи малко и ще мине,нищо не губиш- поне според мен де.. незнам за другите
![]()
Човек,не знам откъде си вадиш статистиката,но е грешна.Не знам къде ги намираш тия "кифли" които само ти гледат порвфейла,но ще ти кажа че в моето обкръжение,от момичетата които познавам,няма нито една материалистка,в негативния смисъл на думата.Първоначално написано от obyrkaniq
Ако и ти си фен на тема "трябва ми гадже,слагам цайсите и отивам на диско",това може да отговаря на въпроса защо попадаш все на такива.
Нормалните момичета обичат нормалните неща,излез някой път в някоя градинка или парк и о УАУ ще се учудиш колко обикновени и нормални момичета имало на тоя свят.
Е доста филмирано звучи това в магазина ;д но пък не бъди такъв песимист ! Може пък и да се получи, все пак незнаеш на какъв човек ще попаднешПървоначално написано от wunder
![]()
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Мне,не съм такъв, но просто всички които срещам са такива,явно просто нямам късмет с момичетатаПървоначално написано от Sh@d0w
,лостовете са в парка,там съм по цяяяяяяял ден и кифлите минават да видят има ли някоя жертва за нощеска
![]()
Да не си от Враца?![]()
Близо съм до Враца.
Знаех си,просто ги усещам нещата.
Решението е ставаш пълнолетен,кандидастваш някъде да учиш и се махаш от Враца.
Ейй четеш ми мислите!Точно това ще правя![]()
cranberry696 добре де,добре ;дд
Това,че по цял ден ''кифлите'' киснат по парковете не значи,че измежду тях няма едно свестно момиче! Само трябва да се поогледа малко човек както казаха, обикновенните момичета се занимават с по-обикновенни неща
![]()
Вярно е песимист съм в отношение с момичетата но какво да направя.Първоначално написано от Lian4ety
Е недей всичко да мислиш,че няма да стане все пак любовта е непредстазуема незнаеш утре от къде ще те удари стрелата на купидона и ще се заплеснеш по някое момиче!![]()
А извинявай тогава ;дПървоначално написано от cranberry696
Простено ти е(от името на кранбери-то,в момента още изтрезнява от вчера)
![]()
Излизай повече ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
като за начало започни да излизаш....никоя мацка няма да ти звънне на вратата и да ти се предложи!Първоначално написано от wunder
и все пак какво ти е хобито?Първоначално написано от wunder
![]()
Бате, помислих си, че описвам себе си отпреди година. Та един прекрасен ден реших да стрелям с картечницата направо. Все още нямам сериозна приятелка, но съм много по-спокоен. Спокс, като те отрежат 3-4-5 пъти, ще разбереш, че жената не е държава с ядрен арсенал, която е насочила ракета към устата ти в случай, че изплюеш някое комплиментче или предложение
![]()
Напълно съм съгласнаПървоначално написано от kykyto
![]()
Излизай повече по кафета, дискотеки, паркове с приятели и като се запознаеш с някое готино момиче не очаквай да е идеална