- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо нестандартно
Здравейте! Преди вече 4 месеца приключих една доста дълбока и истинска връзка. И двамата до някаква степен се опитахме да я преодолеем. Мисля, че той за разлика от мен успя напълно, а аз самата не знам какво точно чувствам. Но най-странното е, че ние все още поддържаме контакт. Той е най-добрия ми приятел, но и нещо повече... Виждаме се всеки ден, а когато сме сами се целуваме, натискаме и т.н. И на двамата ни е супер и разбира се това е нашата малка тайна. Но хората покрай нас почнаха да забелязват нещо и всички казват, че помежду ни има чувства. И аз започнах да се замислям, но той е толкова непробиваем..Когато сме сами ме целува с такава страст все едно още съм всичко за него, а като сме с другите съм просто приятелка. Не го разбирам!!!
Та, въпросите ми са няколко:Случвало ли ви се е такова нещо? Как свърши всичко? И има ли някакъв шанс все още да има чувства?
Какво значи да си официално с някой?Да "ходите"?По-удобно като те питат хората дали си имаш гадже,по-успокоително да брош месеци,години с някой?Така като те слушам нищо не сте приключили.Ако я беше преодолял,нямаше да се натиска с теб.Разбирам да поддържаш нормални отношение с бившия,ама да ти е на-добрия приятел (тоест да споделяте и тнт)и на всичкото отгоре да се натискате,го прави не съвсем бивш.Не знам каква е причината да не се показвате пред приятели,надали някой тук знае,но кактто в повечето случаи решението е разговор.Лично на теб хубаво ли ти в това положение?
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
А варианта той просто да иска секс?
Когато се каже "Край" това трябва да е края, а не вашите разгонени истории. Или сте заедно, или не сте и толкова. Защо просто не го обсъдите като нормални хора?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ами честно казано за момента това положение ми допада доста повече. Връзката ни е неангажираща и моега да отделям повече време на ученето, което в следващия месец е изключително важно за мен.Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
+1. Гаджета под прикритиеПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
Хем не сте заедно, хем се "възползвате" един от друг... Интересно ми е, ако якой от групата започне дате съблазнява. При положение, че се пишешза сингъл
![]()
Да на мен ми се е случвало такова нещо преди година.. и сварши доста гадно .. не го препоръчвам на никой. От написаното съдя че ти още имаш чуства към него.. но все пак сте скъсали. Има и друго що не се саберете отново ии сичко да си е както преди.
ESL !!!
[quote="abvd"]Да на мен ми се е случвало такова нещо преди година.. и сварши доста гадно .. не го препоръчвам на никой. От написаното съдя че ти още имаш чуства към него.. но все пак сте скъсали. Има и друго що не се саберете отново ии сичко да си е както преди.[/quote/]
ами може пък така да не им е интересно ако пак са заедно няма да е същата тръпка като сега, ако това ви харесва да се държите така продължавайте... а и +това самата тя си гоказва , че това и допада повече така че...
Кое не разбираш? Нали т'ва е "ваш'та малка тайна", какъв ти е проблемът? И ти се държиш по същия начин спрямо него пред другите, защо изискваш от него да прави демонстрации на по-близките ви отношения?Първоначално написано от mimssp
Щом още имаш чувства кажи му че искаш пак да сте заедно,ако ли не да не те занимава и толкова! Не бъди слабохарактерна кифла.
Can It All Be So Simple ?