Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
Цитирай Първоначално написано от obyrkaniq

Жестоко се лъжеш!Повечето гледат как си финансово щото са кифли ... ама даже и с мармалад.Аз съм имал но на 2-та седмица я зарязах щото много си позволяваше . Еми 1 на 100 е .. повечето както казах са кифли.Иди в някой голям магазин пообиколи го и се сбутай "без да искаш нарочно" в някоя мацка и й се извини,покани я на кафе..ако върже може би,но може би е свястна
Човек,не знам откъде си вадиш статистиката,но е грешна.Не знам къде ги намираш тия "кифли" които само ти гледат порвфейла,но ще ти кажа че в моето обкръжение,от момичетата които познавам,няма нито една материалистка,в негативния смисъл на думата.

Ако и ти си фен на тема "трябва ми гадже,слагам цайсите и отивам на диско",това може да отговаря на въпроса защо попадаш все на такива.

Нормалните момичета обичат нормалните неща,излез някой път в някоя градинка или парк и о УАУ ще се учудиш колко обикновени и нормални момичета имало на тоя свят.
Мне,не съм такъв, но просто всички които срещам са такива,явно просто нямам късмет с момичетата ,лостовете са в парка,там съм по цяяяяяяял ден и кифлите минават да видят има ли някоя жертва за нощеска