.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

а уе таковам там едно такос таковa xD

Така де .. по заглавието ви става ясно за какво става на въпрос шегичка .. не успях да измисля добро заглавие с което да привлека вниманието върху тъпичките ми въпросчета или квото и да са там..

такам шегата на страна... немога да разговарям с момичета е тва ми е проблема.. смисъл харесвам 1 момиче... но немога да говоря с него , познаваме се от скоро от моето училище е , съседния клас... (Ще кажете как го харесваш като не го познаваш , прост отговор - SHUT THE FUCK UP!!!!) но просто незнам за какво да си говоря с нея... по скайп си пишем всяка вечер.. но това е защото аз и пиша , ако не и пиша тя няма да ми пише сигурно с векове , ще ме забрави и ще си останем само със здрасти в даскало когато се видим... и така де таа мисълта ми беше , за какво да си говоря с нея ?? какво харесва тя , по скоро какво харесвате вие момичетата , какво очаквате от едно момче , да ви каже... ??? А бе с 3 думи КАКВО ДА ПРАВЯ ??
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Има много теми на които може да си говорите:

-Войната в Либия
    -Избиването на пингвини напоследък
    -Кризата в Авганистан
    -Трафика на жени зад граница

Теми доста,проблема обаче явно е че имаш ниско самочувствие.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Пич,нещо на Еминем ли се опитваш да се правиш ? Ам такова .. ние няма как да знаем тя какво харесва,за тва трябва да я питаш.Мисля,че ще и хареса да и направиш някой комплимент.

Не ми се вярва,че на днешните момичета им се говори за това Sh@d0w

Относно темата:Все едно гледам себе си отстрани . Абе ти да не си ми двойник?По-добре я забравииии такива не ти трябват минал съм по тоя път.. казвам ти го от личен опит

бтв Еминем Forever and ever!

Град
    Някъде из София...
    ^Това беше ирония хах

Иначе поздрав Eminem-Lose yourself http://www.youtube.com/watch?v=97wFqZPmYn8

Доста подходяща за случая

да уеееееее.. адските теми браво самочуствието , дам поне преди мислех че съм невидим щото никой не иска да общува с мен защото съм различен ама тва е др. въпрос тейче дъгнал съм го и сериозно кажи кво да правя гледам , че помагаш на другите :P

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    ^Това беше ирония хах

Иначе поздрав Eminem-Lose yourself http://www.youtube.com/watch?v=97wFqZPmYn8

Доста подходяща за случая
    Хахахахахаха

+333,333,333

с без тва си слушам еминем дори във момента ае карай по темата не ми се прави на интересен тука .. келеш нещастен бзк се :P

На колко си?

Това,че само ти пишеш не би трябвало да те навежда на тези мисли.Просто има момичета( и хора като цяло) които не висят по цял ден в скайп и да пишат на всеки ... Включва го и си върши нейната работа,ако някой и пише отг ...
    А относно другото ... Аз не мога да разбера проблема е,че не можеш да я заговориш в училище или просто не знаеш за какво да говориш с нея в скайп.... ?
    Ако е първото ... освен сам да си помогнеш никой не може..
    Ако е второто .... Простооо трябва да хванеш момента да запомняш всяко едно нещо,което тя казва за да знаеш по добре какво харесва и ккво не ... попринцип темите за авганистан и трафика на жени ми харесват ... Ама наистина малко са момичетата,които ще се навият да говорят за това Тааа .... просто си плямпай каквото ти дойде ... ако е пичка ще ти върже и ще почне и тя да ти приказва (((:

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от kireca
    и сериозно кажи кво да правя гледам , че помагаш на другите :P
    Каквото и да ти кажа приятел,накрая всичко си опира до теб.Нямаш ли увереност в себе си,каквото и да кажеш няма да звучи на място.

Когато си говорите или пишете на какви теми е обикновено?Карай я да се смее понякога,но не се оставяй да звучиш плоско,води разговора в такава посока,че на нея да и е интересно,да има желание да го поддържа.Най-важното е това,да я накараш да се чувства приятно в компанията ти,да знае че може да разговаря д теб на всякакви теми,да знае че си добър събеседник.

След като я спечелиш като приятелка,ще видиш че даже сама ще започне да ти пише.

А това какво да и кажеш,вече не мога да ти помогна.Ти я познаваш,или поне би трябвало.Разбери от какво се вълнува,какво и харесва и така.

Влагайте малко фантазия бе хора...

и без тва си говоря квото си изкам ... в скайп си приказваме много , но в училище не , защото тя ви сърви с нейните приятели аз със моите , отивам винаги към стаята и но само Здрасти , защото просто незнам какво да кажа.. (Мислех да копирам чата от скайп ама се отказах)

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    и сериозно кажи кво да правя гледам , че помагаш на другите :P
    Каквото и да ти кажа приятел,накрая всичко си опира до теб.Нямаш ли увереност в себе си,каквото и да кажеш няма да звучи на място.

Когато си говорите или пишете на какви теми е обикновено?Карай я да се смее понякога,но не се оставяй да звучиш плоско,води разговора в такава посока,че на нея да и е интересно,да има желание да го поддържа.Най-важното е това,да я накараш да се чувства приятно в компанията ти,да знае че може да разговаря д теб на всякакви теми,да знае че си добър събеседник.

След като я спечелиш като приятелка,ще видиш че даже сама ще започне да ти пише.

А това какво да и кажеш,вече не мога да ти помогна.Ти я познаваш,или поне би трябвало.Разбери от какво се вълнува,какво и харесва и така.

Влагайте малко фантазия бе хора...
    Еми брат незнам какво да и кажа... послушах твоите афганистански глупости и почнах да и говоря за осама бен ладен ивъртявах го уж смешно , уж се смееше ама 1 господ знае кво си мисли... (тоя не е на ред с главата)

Град
    Някъде из София...
    Браво!

Сега наклони темата към сватбата на Кейт Мидълтън и принца,след това я запитай дали мисли и тя да си омъжва скоро и в краен случай може да се самопредложиш за баща на децата и!

Успех.

човек ти ебаваш ли се с мене :d

Град
    Някъде из София...
    Не,просто от заглавието на темата ти ме избива на доста добри идеи ;д

Мега фен Аватара на Hilary_
    Някои хора за съжаление се мислят за много забавни .. боже ..

Авторе, идеята е да не го мислиш толкова .. то ако имате какво да си кажете си се получава повярвай ми .. ако обаче нямате изобщоп не се мъчи да мислиш теми при положение, че тя те реже с по една дума ..

Град
    Някъде из София...
    Някои хора пък пускат коментари,само за да привличат внимание..и очевидно нямат какво смислено да кажат по въпроса хах

а някои хора говорят на "някои хора" за да се правят на инатерсни пред "някои хора" които от своя страна започват със "някои хора" и тези хора не са хора защото са хора ...... (и аз не разбрах какво казах)

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Някои хора за съжаление се мислят за много забавни .. боже ..

Авторе, идеята е да не го мислиш толкова .. то ако имате какво да си кажете си се получава повярвай ми .. ако обаче нямате изобщоп не се мъчи да мислиш теми при положение, че тя те реже с по една дума ..
    ее и аз това щях да кажа плюс че щом сте от едно училище има толкова теми за които да говорите....но не трябва много да го мислиш-отпускаш се и тва е

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Като те гледам не си някъв сдухан некъв пичага ми се виждаш .... Както завъраваш разговор с нас сега, що пък да не можеш и с нея?

А пича с якия аватар

По темата : ем брат въпрос за 100 000лв ми задаваш , не съм чак толкова умен че да ти отговоря и аз тва се чудя , ами може би щото тук имаме тема за разговор , а при нея нямам а тя (защото повече си чатим с скупиту) ми отговаря или съc "" или с 1 думичка максимум 2-3... просто незнам какво да и кажа

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    А пича с якия аватар

По темата : ем брат въпрос за 100 000лв ми задаваш , не съм чак толкова умен че да ти отговоря и аз тва се чудя , ами може би щото тук имаме тема за разговор , а при нея нямам а тя (защото повече си чатим с скупиту) ми отговаря или съc "" или с 1 думичка максимум 2-3... просто незнам какво да и кажа
    Не съм пич ама ОКЕ

Явно проблема не е в теб, а в нея... Сиг. не е мн разговорлива... Помогни й да се отпусне покрай теб, направиш ли го темите на разговор ще извират от всякъде

Ем не те знам пич ли си пичка ли си кво си ама имаш готин аватар

Тохубаво да и помогна да се отпусне ама как... и си е разговорлива , просто аз съм нахален и и пиша постоянно и сигурно я притеснявам , питах я , тя каза , че не е така (е кои би казал че е така )

Преди година имаше едно момче което постоянно ми пишеше в скайп,но на живо едва проронваше едно "здрасти" и нищо не стана...Та мисълта ми е,че трябва да говорите очи в очи.Не се притесняваи,щом ти отговаря в скайп (може да се прави на недостъпна и за това да не ти пише тя ) и се смее на шегите ти (поне така разбрах ) сигорно ще и е приятно да стане нещо "реално"

Дано съм помогнала и успех! :P

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си