.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Скейтборд за начинаещи :д

Здравейте!Искам да си купя скейтборд и да се науча да карам,но (винаги има НО ) незнам какъв... Може ли някой да ми помогне с линк или нещо друго?
    We work in dark and we do what we can>>>

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Имаше една фирма Blind техните са добри и World Industries за тази обаче не съм сигурен дали така и беше името.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Разгледах доста модели на доста марки,но не разбрах каква е разликата между „скейтборд за начинаещ“ и „скейтборд за напреднал“?Всмисъл със скейтборда за напреднали можеш да правиш трикове или можеш да ги правиш и със скейтборд за начинещ?

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Тук вече не знам ;д на мен не са ми казвали кой е за начинаещ и кой за напреднал, като пише начинаещ купи пък него ;д но съм чувал, че скейтовете бързо се чупели и драскали и тоя щом пише начинаещ сигурно ще е по-слабичък защото се имам предвид, че няма да правиш кой знае какви трикове и вероятноста да го счупиш е по-малка.
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мерси ! Чувала съм,че трябва шкурка ... хмм ...а трябва ли?

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Ами те си имат, ако няма не е трудно да купиш от някой железарски магазин и да му залепиш, а картинката от долу много бързо се триела ;д
    sapphire5

Ми то картинката не ме интересува чак толкова ... важен е вятъра в косата (и мухите в главата ... шегувам се) Много,много съм ти благодарна.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Радвам се, че съм помогнал :P
    sapphire5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си