- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- обеца на езика
Хора мисля да си правя обеца на езика .. обаче наще няма да знаят (: дали ще усетят или нееее .. помоощ ( мисля няколко дена да остана у баба )
И аз искам много да си сложа някъде из тялото обица, но наще са ми проблем. ;д Така де, чела съм доста неща из нета за пробиването. Първите няколко дни навярно ще трябва да се храниш само с течни храни, а и самият ти говор ще бъде различен. Аз си мисля, че дори и да мине време от слагането (3-4 дни) пак няма как вашите да не разберат, то се усеща пък и ти съвсем не трябва да им говориш, че да не забележат. Не знам на колко години си .. дали не е по-добре да не поизчакаш малко.. и да се опиташ да ги навиеш и тогава ако не ти дадат в краен случей да го направиш тайно.![]()
Ти си прецени.
Имам обица на езика от година и 5 месеца наще не знаят![]()
It was a beautiful lie
A heart stopping illusion
It was a beautiful lie
Such a bitter goodbye
It was such a beautiful lie
Such a heart breaking, goodbye
napravih si vece obica ne mi e mnogo podut za sega ne razbraha a tova s tecnite hrani e individualno , az oshte ot purviq den si qm viscko vece e 3ti den i vsuhstnost vse oshte mi e podut , no ...hapvam vsickoA kolkoto do govoreneto ne fuflq mnogo i vnimavam da govorq s po zatvorena usta haha
Аз имам обеца на езика от две седмици и наще още не са разбрали. Аз я направих през деня и час след това ядох хамбургер а на вечерта ми нямяше нищо то когато си без обеца не фафлиш![]()
![]()
![]()
Дупчи! Направи си я пък ако ваште разберат, какво толкова? Вече ще е станала работата и няма да има връщане назад. А ти като не си около тях може и да не я носиш.
You'll never make me leave, I wear this on my sleeve. Give me a reason to believe.
So give me all your poison and give me all your pills, and give me all your hopeless hearts and make me ill. You're running after something that you'll never kill. If this is what you want, then fire at will!
И аз така бях решила,но наще разбраха.Всичките ми приятели се пробиха и си "казаха наще няма да разберат" и до 1 месец МАКС ...разбираха.Аз се пробих и нашите разбрали още на втория ден,но нищо не ми казали само за да видят до кога ще крия.Накрая след 1 седмица мъчение и криене майка ми ми се скара и накрая само ми каза,че това си е за моя сметка и,че сама ще страдам от това което съм направила.Още съм си със обецата,но поне знам че нашите знаят и го няма това притеснение случайно да не разберат и какви ще са последствията.По добре не се дупчи ако не искаш вашите да знаят ...това е моят съвет.Успех![]()
keep your heels,head,and standards high !
Първоначално написано от caty041
толкова ли не се забелязва тая обица ? Или може би вашите са забелязали че имаш но не са обърнали чак толкова голямо внимание че да ти кажат .. странно ми е просто как няма да забележат вече година и половина почти
![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Кажи им.. Ако не ти дадът, значи просто изчакай..
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ако искаш да не усетят си сложи на ануса!
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
Като говориш не се ли вижда?Първоначално написано от caty041
![]()
МОМИЧЕ!
Ти пък, човек с обеца на езика какво би имал да каже на родителите си.Първоначално написано от cookie_master
Не ме нападайте, просто не се сдържах.
Уау,ама ти си супер майка.Доколкото знам дъщеря ти има и татус... На мен никога не биха ми разрешили такова нещоПървоначално написано от miminko
. Дъщеря ти на колко е?
И аз много искам,но май ще изчакам да стана пълнолетна,че нашите не ми дават а и чесно казано не мога да поема такъв голям риск да го направя,без тяхното знание.
С който приятел съм говорил, никой не се кефи повече на свирки с обеца на езика, отколко без нея. Така че ако искате да си сложите, за да правите яки свирки, няма да помогне. Отделно е гадно и неестествено при целувка с език.
Ще разберат..
Иначе е супер яко - аз през 2010 много бях навит да си правя - ама наще не ми даваха и добре, че не си направих![]()
Азис - Хоп [music]