.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Мега фен Аватара на Concussion

Има ли някаква вероятност да повтарям годината???

Здравейте. Аз съм 8-ми клас и имам голям проблем с Математиката. Завърших първия срок с тройка, а за втория срок оценките ми са две двойки. Госпожата каза, че ако имам още една двойка ще ме остави на изпит. Добра ученичка съм, но тази математика... Много съм изплашена, че може да повтарям годината. Доколкото знам изпити не се взимат, а се дават, а госпожата вижда че се старая в часовете и правя каквото мога. Утре ще я помоля да ме изпита за да мога да си поправя оценката.Има ли такава опасност за мен? ;(

Има, има вероятност да ти остави 2.
    Какво да ти кажа - частни уроци.
    You took the sun, the moon and the stars..
    Now I'm walking all alone in the dark.
    You stole my heart..
    GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...

Една невероятна песен

Естествено, че има вероятност, но при тройка и двойка, при положение, че те е видяла, че се стараеш, може да ти остави тройка преспокойно (:
    "Humanity is overrated."
    ex. ChildOfBodom

Град
    София
    Има вариант.И аз съм много зле.Първият срок с 3ка сега с 3,3,2,2...
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Спокойно не се шашкай, аз 4 години съм била на ръба да ме остави на изпит, но никога не съм оставала. Винаги изкарвах 3. Почни частни уроци, а ако нямаш възможност помоли приятелка или приятел, който поназнайва задачите да ти обяснява. Изпитите са 3 (мисля), така че ще ги вземеш. Просто трябва да положиш малко усилия.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Ау и аз съм много зле по математика имам 2 и 3 и са на класното не знам колко ще имам

Ех таЗ математика

Иначе ако наистина се стараеш може да ти остави 3-ка за годината

Повече от фен
    според мен само те плаши ;д след като си добра ученичка, а и се стараеш, няма да тръгне да ти преебава цялата ваканция, освен ако не е някоя злобна кучка ;д и аз съм супер зле по математика, ама хващам 3 и 4 ;д проблемът е, че не учиш достатъчно по този предмет.. аз не съм отварял учебник от 2 години, затова оценките ми са такива.. преди като си учих, имах само 5 и 6..

Супер фен
    Предполагам, че няма да ти остави 2, виждайки че се стараеш.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Mного ви благодаря на всички за отговорите!
    Днес попитах госпожата дали може да ме изпита за да си поправя оценката, защото имам две двойки и тя ми каза, че вижда че се старая и полагам труд колкото мога и че ако продължавам в същия дух няма да видя 2.

Изпита е най-малкия проблем.Работата е да не се излагаш и да стигаш до него.И аз съм много зле по математика.
    The time's for sobieski

Математиката е най-големия ми кошмар и все пак някак успявам да държа петицата. Извинявай, но материала в осми клас е къде къде по-лесен от това, което те очаква по-нагоре, а както си тръгнала.. И, да, има голяма вероятност да останеш на поправителен. Моят съвет е да вземаш ДОСТА частни уроци, да слушаш внимателно в час и да си пишеш редовно домашните. Не се притеснявай да питаш учителите или съученици, не вярвам да са чак такива гадняри. Успех, не се давай на математиката.
    Осми клас съм и аз.

Аз съм в езикова паралелка и целият клас сме много зле по математика, повече ни се отдават езиците. От следващата година ще ходя на уроци и няма да изпускам консултации, но просто тази година съм 8-ми подготвителен клас и нямам никакво време като съм по цял ден на училище. Благодаря ви за съветите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си