.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Страх от раздяла

Заедно сме от 7 месеца и това ми е първата сериозна връзка.С него направих много неща за първи път и имам чувството,че той е точно за мен(в повечето случаи ;д ).Аз съм 10 клас,а той след около седмица завършва 12 клас.Вчера осъзнах колко време е минало от както се запознахме и колко неща ще се променят,когато влезе в университет.Знам,че когато разбере какво е студентския живот ще започне да има нови приятелства,нови запознанства...и следователно нови момичета...красиви момичета.Казах му за това,какво си мисля и че ако е реалист ще осъзнае,че съм права.Не искам да го отдалечавам от себе си или да създавам проблеми между нас,но ми е ясно какво ще стане.Според мен и той го знае,но не иска да си признае.А и честно,кой издържа години та дори и чак до брак с момчето/момичето от тийн годините си??Колкото и пъти да ми каза,че ме обича...някак си не ме успокоява.Не можем да сме заедно винаги,а и не искам това,но като се сетя за колежките му и студентския живот и се чъвствам някъде много,много на заден план.

Въпреки,че зависи от самия човек.Примерно била съм със студент,който живееше в друг град и накрая се оказа,че когато скъсах с него(няма да обяснявам защо) той дойде за една вечер от града си до нас да ме моли да се съберем...2-3 месеца след това ми казаха,че още не може да намери момиче до себе си и още ме споменавал и тн. -това е леко отклонение.

Та на кратко: усещам как разстоянието помежду ни ще стане по-голямо.Той студент,аз ученичка...Той с неговите нови приятели/приятелки ще си излиза насам натам ,а аз ...ще се чудя къде е и ще се правя,че не ми пука за това.

Понякога си казвам,че това не е края на света и дори и да скъсаме ще дойде друг,но ми става тъжно.

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Късането не можеш да го предотвратиш каквото и да правиш. Той ще има нови приятели и колеги _ сред които естествено и момичета) . Просто остави всичко на времето. Каквото ще става ще става и ти не можеш да го предотвратиш.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ще ти дам пример със себе си . Аз също завършвам тази година , а приятелят ми е на 28 г. Заедно сме повече от година и съм сигурна , че това е човекът за мен. Но както и да е , майка му беше казала , че когато влезна да уча ще се разделим , защото ще се запозная с нови хора и мога да срещна друго момче. Аз обаче знам какво искам и от какво имам нужда , та това , че ще се запозная с нови хора не значи , че ще си проваля хубавата връзка. Така че това , което ще ти е кажа е , че ако твоето момче те обича достатъчно , не би се увлякъл по някоя друга . Бъди спокойна , каквото е писано да се случи , ще се случи. Само не му говори за твоите притеснения , за да не го тласнеш сама към това. Успех и бъди щастлива

Не бъди сигурна,че след като завърши той ще се промени...това няма нищо общо с раздялата.
    Вече е друг въпрос ако ти неможеш да му дадеш това,което той желае.
    Немога да ти помогна освен,че рано или късно ще разбереш накъде отиват нещата,неможеш да избягаш от предначертаното.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Голям фен Аватара на xinfamous

Re: Страх от раздяла

Цитирай Първоначално написано от milka
    А и честно,кой издържа години та дори и чак до брак с момчето/момичето от тийн годините си??
    Знам,че когато разбере какво е студентския живот ще започне да има нови приятелства,нови запознанства...и следователно нови момичета..
    Не можем да сме заедно винаги,а и не искам това
    ама важното е да пуснем тема във форума,нали ?
    Can It All Be So Simple ?

Аз също като теб се страхувах от това, моят приятел свършва догодина, но не си създавай излишни главоболия и както самата ти каза, няма да сте вечно заедно.. по-добре живей за момента и се радвай на връзката си сега. И въпреки всичко, ако момчето е наистина свястно и те обича няма да ти изневери, макар, че в днешно време шанса е минимален.. Алкохол, друг град, нови запознанства, купони. Както и да е, ти сама ще усетиш как вървят нещата пък и времето ще покаже!
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Страх от раздяла

Напълно те разбирам, защото аз съм на 17 тоест 11 клас а приателката ми е на 18 и завършва скоро. И мен ме тормозят същите въпроси и на мен не ми дава покой това, но единствено времето ще покаже. Обичам я адски много и е разбираемо че не искам да я губя но както прочетох в един от по горните коментари ,,алкохол,друг град,нови приатели, купони". Всичко си е за притеснение но ако имаш доверие на човека с когото си, значи, че този човек го е спечелил по някакъв начин и няма смисъл от притеснение но в случай като твоя и моя е разбираемо да се притесняваме.
    I feel so much better now when youre gone forever

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Моят приятел другата година завършва и иска да учи индустриален дизайн в Германия... изобщо не знам... как ще се справим Е кой знае кво ще е станало до тогава де но ако имаме късмета да изкараме дотам... кофти ще стане като замине

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Заедно сме от 7 месеца и това ми е първата сериозна връзка.С него направих много неща за първи път и имам чувството,че той е точно за мен(в повечето случаи ;д ).

И аз съм така,само че от 6 месеца сме заедно

По темата.. ако те обича достатъчно,както беше казано по нагоре,няма да се увлече по някоя друга и да си развали хубавата връзка Но има всякакви вазможности.. не познавам нито теб,нито него,но дано нещата не са чак толкова зле колкото ги описваш

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Виж какво ще ти кажа.. вариантите са толкова много, че няма смисъл да се тормозиш.. Остави нещата да се случват, всичко ще се нареди само.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Няма константи в тоя живот. Няма връзка, която да е вечна. Въпросът е да се научиш да й се наслаждаваш, докато трае.
    Ако си седнала да си създаваш проблеми още докато нещата между вас са окей, тогава проблемът е в твоя телевизор, а не в неговия студентски живот.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на fen7asy
    ПРЕКАЛЕНО е дълго.. ако го напишеш кратичко, ще го прочета

Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Ще ти дам пример със себе си . Аз също завършвам тази година , а приятелят ми е на 28 г. Заедно сме повече от година и съм сигурна , че това е човекът за мен. Но както и да е , майка му беше казала , че когато влезна да уча ще се разделим , защото ще се запозная с нови хора и мога да срещна друго момче. Аз обаче знам какво искам и от какво имам нужда , та това , че ще се запозная с нови хора не значи , че ще си проваля хубавата връзка. Така че това , което ще ти е кажа е , че ако твоето момче те обича достатъчно , не би се увлякъл по някоя друга . Бъди спокойна , каквото е писано да се случи , ще се случи. Само не му говори за твоите притеснения , за да не го тласнеш сама към това. Успех и бъди щастлива
    И аз така мисля,ако се обичате достатъчно няма какво да ви раздели,при мен е почти същото както при mon4eto,приятеля ми е на 29 а аз на 19 завършвам тази година,заедно сме от 4 години,и не,че не сме се разделяли,но обичаме се м*мка му ... След по-малко от месец заминавам за чужбина и ще се разделим,и аз ще срещна нови хора и ще е много по различно от сега.Но обичаме се и сме си казали,че ще сме си заедно и сега и след това и винаги ... Не винаги става,така както искаме,но мисля,че двама души ако се обичат истински и държат един на друг ...ще се борят за любовта си ...независимо от обстоятелствата и разтоянията ... така,че ако наистина се обичате,няма какво да се притесняваш..Пък и никой не е казал че ще е лесно... Но няма как,това е живота ..Успех

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Трудно ще е, разбира се. Винаги е трудно, а ако случайно не е - значи нещо не е както трябва.
    Истинска ли е любовта ви - ще се задържите, дори и с цената на много компромиси (а "компромис", колкото и благородно да звучи, обикновено е много гадно нещо, често граничещо с унижение). В случай, че нещата не се получат и ви омръзне да се борите - значи времето на тази любов е минало и трябва да продължите напред.
    Това е. Наслади се на всеки миг с цялото си сърце. Не мисли за бъдеще, сватби и тем подобни. Животът е сега. Утре няма да мислиш и да се чувстваш по същия начин.

и, кой знае защо, в главата ми звучи "Назад, назад, моме Калино"
    all day... all night... what the fuck?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си