- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 3
Гнусливите да не четат! Текста затова е в бяло.
От мултивитамините и солдиното количество Б-комплекс я тях урината ми е с ебаси веселия неонов жълто-зелен цвят.Много ми е интересно дали ще фосфорецира в тъмното, ама нямам ерак да си опикавам плочките в банята за да пробвам.
Иначе искам само да кажа, че:
МАРУЛЯ >>>>>>> Айсберг! Светлинни години!
Салата от марули, краставици, пресен лук и репички FTW!!!
...
ЛЕТ ДЕЪР БИ СВИНЩИНА !!!!
veni, vermini, vomini
Не знам и аз вече кво става![]()
Love! And may God bless you all !!
http://www.youtube.com/watch?v=cGLAQ...eature=related
поздрав за леките шефчета
ЕДИТ:?!?
veni, vermini, vomini
Сера бири и шотове. А най-лошото тепърва предстои.
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
^ експлозивно начало на деня, ние сме с теб, върни се с щ/шита си или върху него ?!?
veni, vermini, vomini
Ами ако умра ??!?
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
от това се не умирга, то е катарзис, мъчително и трудно, но след това си друг човек пречистен... извървяваш фаянсовата си via dolorosa ?!?
veni, vermini, vomini
Чувствам се като средновековен пощальон. Събудих се пиян, а сега и този... катарзис... Надявам се всичко това да не свърши на кръста.
важно е върху кой кръст ще се изкупи страданието, защото, както казва един познат пази кръста, да не ползваш пръста?!?
veni, vermini, vomini
Както казват всеобщите ни любимци Cro mags : " You are coming into this world with nothing except yourself, you leave this world with nothing except yourself." Така че не ме е с(т)рах !!!!
Цеко Сифоня е пич!
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
За каталоганагнева понеже е фен
https://lh3.googleusercontent.com/-D...Y78/whudog.jpg
...
намери се нещо, което ме интересува като работа с развитие в личностен план. най-сетне. ^^
сега дано стане нещо.
Мноо яко, според менПървоначално написано от CanisDirus
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
най-щастливата!![]()
утолих жаждата и се покаях. амин!:Д
Добро утро.
Някой жив?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Егати.... мислех, че съм голяма вече за да започна сега да пуша... Мислех, че щом до 18 години не съм ги започнала, няма и да ги почна, ама на... :/ Гадно...![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
цитат на бабаЕдна жена е по-интересна на мъжете, когато не пуши.![]()