- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 3
^ жената е най-интересна на мъжете, когато е гола, мен ако питаш?!?
veni, vermini, vomini
Ебати, защо заключихте темата за котките. Просто да се следи от модератор, който да не дава малоумни съвети.. Mожеше още хора да иска та да вземат котета.
Кой, LambOfGod ли да ги вземе да си прави експерименти? Или оня, дето им искал главите само?
Audio ergo sum
Можехме да намерим приложение на половото членче на Модератор ГегъриХаус примерно.![]()
...
Сериозно, никой ли няма да вземе мерки срещу тоя "модератор"?
Не мога да проумея колко откровено малоумен трябва да си, за да искаш да нараниш съзнателно или не, животно.
сега ми е периодът в годината,когато си мисля,че ще почна работа,за да изкарам някой лев и съм сигурна,че и тази година няма да си намеря![]()
На мен ще ми се наложи и то май за постоянно.
Вече живея сама! : )
Утре съм почивка. А в други ден ще хода на Карибски пирати
I'm beautiful in my way....
Мечтая да живея сама от година и все повече и повече си навивам фитилите и да се махна...Първоначално написано от Pliok0019
Поживейте сами, че да оцените преимуществата на МАМА![]()
...
да ти кажа местно приимуществото е по-голямо и от колкото си мислим,но при мен има друго...то не са всяка вечер караници с мене,между тях,слугуване да не се мръдне,дребнавене,заплашва ния..всичко това адски много ме натоварва и дори денят да ми е бил супер всичко се скапва вечерта като се видим...
Батман ли ти е шофьора?![]()
Audio ergo sum
И аз съм на матура. Успех ти желая.Първоначално написано от cherinka
![]()
Далчев ли, а...
Моите колеги се оказа, че никога не са чували за него![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
евалата Атанас, евлата Далчев, това просто е перфектната ирония на съдбата, за "четящите" зрелостници- "Книгите", този толкова симпатичен автор, който се слави с простота на изказа и нескрити послания, бтв и моите колеги не го бяха чували![]()
?!?
veni, vermini, vomini