- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 3
Моята по английски беше поносима и приятна, с изключение, че около мен беше пълно с нахакани и отворени момиченца и момченца от езикови гимназии, които гледаха пренебрежително всеки, който се окаже, че не е от "техните"... Темата за есето си беше много разпускаща, повечето текстове - също. Бях изумена и от няколкото граматически въпроса, които меко казано бяха на ниво 5-ти клас.
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Историята беше супер. Въпросите от тестовата част бяха лесни с изключение на една питанка кой е по-голям победител в ПСВ - Франция или Великобритания. От отворените си имаше тегави, поне за мен, но пкъ темата беше супер - Тервел. Не съм сигурна за картата...написах Балканската война, но се колебая все още.
И ти като нас си просто келеш...
По География и Икономика си беше сравнително трудна, за разлика от други години. Това поне казаха даскалките. Имаше много малко на брой лесни въпроси, почти никакви от общата култура и на всичкото отгоре останалите бяха доста сложни.
Ти с обща култура ли се явяваш на матура?Първоначално написано от whiteterror
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ми, на мен не ми стигнаха двата листа за последната задача.
Помолих за още, квесторът се врътна извън стаята, влиза след малко и казва 'не дават повече от два'. Помолих още веднъж да отиде, да говори да ми се дадат листчета, отиде, върна се и каза "НЕ".
И на Черинка темата в момента е с под 180 думи, 'щото било ЗАБРАНЕНО да се дават допълнително листове.
ееееееееееееееееемиииииии ииииииииииииииииииии квото е, тва е
ехеее, ти по една дума на ред ли писа, че да не ти стигне мястото.. :р
а ограничението беше около 160-170.
всъщност за английски говориш, или?
шт бай брадър гледа. подбирай подходящи думички за изразите си на несъгласие с нечий интелектуален напредък.Първоначално написано от DarkTemplar
Доообре. Умствено ограничена депресирана млада дама с явни комплекси по-добре ли е?
Welcome to the Jungle...
Колко пъти си разговарял или си си пил бирата с нея, че да твърдиш това?
Мога да те уверя, че е по-качествен човек от половината тролове тука, а това какво пишеш и как го пишеш винаги се прави с някаква конкретна цел ; )
Едно време спамихме, а сега тролим.
Следващата тема да се кръсти "ТРОЛ разговорник".
...
Whatever, мини с метлата, ако сметнеш за нужно.
Welcome to the Jungle...
Съдейки по статиите, целите вероятно са:Първоначално написано от machoka
1. Да се предложи възможно най-много и най-неточна информация на целевата група по теми, които са а) от критична важност за живота на тийнейджъра (наистина важни) и б) напълно безполезни жълтини.
2. Да се затвърждават социално вредни нагласи у подрастващите.
3. Да се демонстрира пред целевата групакак НЕ СЕ пише грамотно.
4. Да НЕ СЕ осигурява възможност на целевата група за смислен и равен диалог по дадената тема.
И други.
Щото начина, по който се изрази, изглежда като откровен нагло признаване за целенасочено манипулиране (в лошия смисъл на "манипулация") на аудиторията. Нямаше как да не ти реагирам, сори.
Чери, ти как си писала, или по-точно как си броила, че не ти стигнаха листите за 170 думи???аз заковах 170 и даже не прелистих.
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Матурите по история и философия са епични ?!?
veni, vermini, vomini
Пак ли?
Ясно е, че Ралица няма да я махнат, нито пък има капацитета да си подобри стила. Явно "новините" в такъв стил се харесват на собствениците.
...
я някой,който е държал по философия да каже къде мога да видя матурата или да даде линк
http://www.minedu.government.bg/open...19mai_2011.pdf bitte (: ?!?Първоначално написано от DisturbiaV
veni, vermini, vomini
Пак ли ще ги дъвчем тия статии.. Като сте толкова мераклии, защо не пишете вие такива, каквито мислите, че трябва да присъстват?
Пише се това, което се чете. Това, че на вас не ви допада, не значи, че не допада на масата. Има си рейтинги, брой прочитания, статистики по автори и т.н. Съответно тематиките се подбират спрямо интереса. Сърдете се на тийновете.
Мачока сам се опитва да се убеди, че Ралица не е полуидиот...
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Ако започнете да пуснете папарашки снимки на фолк-певици по без гащи съвсем ще вдигнете рейтингите, кликанията и тн.
Очаквам интервю с Деян Неделчев, интервю с участници в ББ и тн.
Абе що не наемете Кристиян Цветков от Кракра? Той виж кви рейтини прави.
...