- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 3
Да се пише, аз нямам проблем с това. Въпросът беше относно неадекватните заглавия на Ралица и как след като хората изразяват неодобрение с това, тя трие мненията им.Първоначално написано от machoka
Аз искам да пишат статии за мене.
Интервюта с потребители от форума!Първоначално написано от w0sh
Е това е идея![]()
GrindBlardian, не си прави труда - стаиите тук са оборотни (седят по 1-2 часа) и много бързо отиват назад. Няма да достигнеш аудиторията.
...
Добре, де, бях написала, че заглавието на новина на Ралица за Опра е написано сякаш е починала и пак е изтрито, както и следващите, които подкрепят.
Или тя си ги трие или някой друг я мрази и цели да настрои всички срещу нея.![]()
Ралица ще даде интервю САМО И ЕДИНСТВЕНО на Кристиян в Кракра!
...
http://img222.imageshack.us/i/huir.jpg/
Резултат от търсене на "ху*" в гоогле.
Утре ще е ебаси великото.
Най-значимата в живота ми група ще е тук, просто...
пффф.
Простите модове като мен, не могат да го делкат. Тоест или администратор или най-вероятно тя самата.Първоначално написано от shadow4e
А съдържанието на статиите ми прилича на блокчетата в Космо... яко фейк.
Aaa недей сочи с пръст!Първоначално написано от GregoryHouse
Който - той. Приемете го за една от мистериите на форума.
Инак добро утро. Петък е и предстоят 4 почивни дни![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Разглеждах новия брой на JOY за месец май и попаднах на една статия, цитирам "Как да си намерите богат чичко". Мислех, че иронизират, обаче съвсем точно и ясно 'даваха съвет' как да се завладее сърцето на такъв тип хора хахахаха
за жалост ми падна батерията, докато опитах да снимам.
Понеделник пак съм на зъболекар.![]()
Не съм питала кой ги трие. Ама ти вземи питай, за да не пишеш глупости.Първоначално написано от GregoryHouse
http://www.dnes.bg/politika/2011/05/...siderov.119271
Боят настана, тупат сърцата ни!
Ебати глупаците са тея в АТАКА.
То какво има да се коментира
![]()
...
Тази вечер беше най-значимото нещо откъм емоционална гледна точка в живота ми досега.
Ебаси. концерта.
eхеееееееее, разкажи за концерта, когато ти дойдат думите :P
аз на шадоучето й набумтях главата![]()
просто страхотно сценично присъствие на най-любимата ми и важна групата за последните 5 години от живота ми (Dark tranquillity), вокалистът все щъкаше насам-натам...и на най-любимата ми песен тяхна видя как си съдирам гърлото на първия куплет, посочи ме, отиде при другата част на публиката, но на края на песента дойде пак и ми даде микрофона да завърша бриджа преди последния припев.
фенгърлско, ако беше друга група нямаше да ме грее особено, но специално тея...