- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 3
Не е фенгърлско, ами звучи като прекрасно изживяване. И виж, личал си си отдалеч к'ъв си фенПървоначално написано от xBadxApple
Браво.
Радунам се за теб, Цаши. При мен май имаше нещо подобно на концерта на Aesthetic, сигурна съм, че вокалистът ме зяпаше и ми намигаше и т.н., ама като се замисля, то аз и момичето до мен на 1вия ред май бяхме най-приятните като визия. Не знам де.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
с тоя йбей ми се стъжни живота,ако си поръчам тази рокля колко ще ми излезе накрая с доставка с всичко или няма до БГ доставка
http://cgi.ebay.com/New-Women-Off-sh...33687681347125
18 dollaПървоначално написано от DisturbiaV
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Всичко друго, но не и филипински дечица.Първоначално написано от GrindBlardian00
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Оле, машина съм - нямам нито един мазол
Б***и бала, б***и чудото.
Хей сега си ококорих очите, понеже вчера съм пропуснала да разопаковам два подаръка![]()
Всички се разотидоха и накрая посрещнах изгрева самичка, в таксито, с дюнер в ръка пред нас.
Впрочем, форум, още не сте ми чИститили завършването, а знаете що мъки бяха хахахаха
Стига сте лъгали... Беше си напълно цивилизовано и изискано мероприятие.Първоначално написано от Rorschach
Няма и компромати, доказващи обратното!
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Черии, честито завършване и дано и матурите да си си взела успешно.![]()
По-добре късно, отколкото никога.
Вчера на територията на Гнилянска република бе извършен преврат. Метежът бе започнат от хетеросексуалната хардкор-стрейтедж бригада. След употребата на достопочтено количество безалкохолни флуиди бе сформирана идеята за либерейшън фронт на потиснатите и неоправданите на територията на Гниляне, асоциални рустикали. Спецчасти по хвръляне на уплътнения, овладели до съвършенство боя с лопати и тегленето с кола или тротинетка, издигнаха своят флаг, на който бе изобразен октопод налазващ малък розов еднорог. След революцията петлите кукуригаха по-свободно от преди, и флагът се вееше гордо на гнилянска почва, макар и мочурлива... ?!?
veni, vermini, vomini
карате ме да съжалявам, че не си довлякох задника.![]()
Честито на баладжийката и да вземе да постне някоя снимка да я видим в целия й блясък.![]()
Welcome to the Jungle...
те са лоши хора
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Турция ме очаква...![]()
![]()
Audio ergo sum
Чудя се кога стана модерно на бала да си каниш цигански оркестър...
Welcome to the Jungle...
Винаги е било модерно. Циганите може да са всякакви, ама са едни от най-добрите музиканти. Кат не стават за друго, поне за това стават.Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
Е, в Ямбол сигурно е модерно от векове.![]()
Welcome to the Jungle...
Не само в Ямбол а и навсякъде. В меката на купоните - Студентски град примерно постоянно наемат цигански оркестри.Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
Меката на купоните.....Първоначално написано от whiteterror
Меката на венерическите болести.
Явно по общежитията свирят тея оркестри и по университетите. Ето ква била работата.![]()
Welcome to the Jungle...