- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 3
А да бе, верно![]()
...
Ако беше дошла на мола щеше да си го получишПървоначално написано от reoffender
![]()
...
http://www.youtube.com/watch?v=0W1yQ...eature=related
трололололололо
Ако искаш и ние можем да гостуваме на пернишката телевизия и да разкажем за нашата любов![]()
...
Аз го познавам Кристиянчо, мога да ви уредя. Той ми обясняваше, че ще води предаване, ама аз не му повярвах иии ... това ми беше грешката.![]()
Тъкмо ще облека новото ми тигрово костумчеПървоначално написано от CanisDirus
![]()
Искам автограф от Кристиянчо![]()
Риофендър,
http://www.youtube.com/watch?v=2foxhscgvfQ&NR=1
Поздрав.![]()
Великата класация. Така се прави телевизия!
БЛУЗКАТА.
ДИКЦИЯТА.
ПОГЛЕДА!
произношението.
уайк а върджин.
мерси, мерси![]()
Мечтата ми е да ме дават по тая телевизия![]()
Просто са страшни професионалисти. Шапка им свалям.
...
E, то Криситянчо има нулев стаж. ВиШУ не учи, защото според него преди две години са закрили специалност английска филИОлогия в СУ.![]()
Ама го дават по телевизора, нали?
А ти от къде познаваш такива знаменитости?![]()
...
От телевизията. Бизнес а-у.Бях му шеф. хахаха
Мдам. Ето така е. Днес си му шеф, а утре той е звезда в телевизията. кво знаеш ти...
...
Канисе, какъв си ми миличък. Винаги като видиш малко сладко октоподче и се сещаш за мен.Първоначално написано от CanisDirus
![]()
btw reoffender - ката да каже защо не иска в Банишора.![]()
Чакам я В църквата в Банишора след половин час. Приготвил съм й було във формата на октопод и пръстен от рапан. Да си носи помпа за гуми, водолазна бутилка и аквариум за първата брачна нощ!
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Вярно е... Един път ме причакаха след училище и ме отвлякоха.
Ето линк от охранителна камера:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M3dXKazFO8U[/youtube]
Този път обаче няма да им се дам! Има достатъчно мастило за тях ( а и за теб)
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
как най-точно се превежда "неравностоен" на английски в социалния смисъл на това прилагателно? disabled не е подходящо, нали?
unlike, uneven, disparate, distinct, unmatched примерно...Първоначално написано от Briseis
Винстоне, Банишора е опасно място. Не може да каниш риофендърката там.
...
Не е опасно. Пък!Първоначално написано от CanisDirus
А ако не й хареса може веднага да си тръгне. Ей я къде е гарата... ( и затвора).
Sofia Rebel Station
Merci, Канисе![]()
Нека не е опасно, у дома си е най-добреПървоначално написано от WinstonSmith
![]()
Говориш така сякаш в Банишора е пълно с някакви извратеняци, които биха те изпратили да проституираш в Чехия за няколко хиляди крони...Първоначално написано от reoffender
Sofia Rebel Station