- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 3
Неска, пушейки съвсем неангажиращо пред мола CSS зад НД, с едно също толкова неангажиращо гадже, станах свидете на следната балова ексцесия..
чувам аз някакъв сериозен клаксон - сирена на, явно едрогабаритно возило.. нервно свиреща на пресекулки, но достатъчно да те изнерви заради мощния си звук и непрестанно звучене. Вече започнаха да се чуват и мощни отброявания, на явно мощни селяни и какво се разкри пред очите ми... един камион, каросерията му без брезент естествено и вътре в нея една кола - а в колата 100човека които отброяват.. съответно камиона си върви, колата вързана с някви ремъци за каросерията вътре в нея и се лашка и от вътре, явно съвсем небезопасно, се подават група младежи отброявайки цифрите от 1 до 12, последвани от неистови крясъци.
а аз си мислех, че това е сериозно..
Welcome to the Jungle...
http://vbox7.com/play:81d0dfc4
След 15 часа (буквално) писане на 20 страници математическо доказателство за комплексните корени на функциите "сянка" вече си мисля за лятото.Само мозъкът ми не знам за к'во си мисли...
![]()
Бтв, ако някой знае документално филмче/статия за социалните полици (и по-специално прекръщаването на турците) на Тодор Живков, ще съм много благодарен. Утре трябва да напиша 2000 думи за ефеките от тия действия.Намерих си 4-5 книги на англинЦки, защото на български инфото, което намирам, е повече от оскъдно. Основно на руски се натъквам, но и руски чаткам, така че ще ми свърши работа.
![]()
![]()
циганските оркестри винаги са били на мода по балове и сватби, и други прояви. Това не е от вчера и въобще не тръгва от баловете )
Смисъл цигански оркестър на събирането в двора на даскалото преди баш бала. Явно аз съм остарял де'а знам...
Welcome to the Jungle...
Меката на купоните е студентски град, ако не знаете![]()
![]()
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
глупостиПървоначално написано от catalogueofanger
един от пошлите модератори ме заведе снощи в една кръчма в люлин 9, начи нема ти обяснявам за кви кючеци, цигански химни и родни хорца иде реч, с неподправената интонация на кларинетист, виещ кръшни сола под съпровода на мъжки и женски вокал и виртуозната подложка на клавириста и непрестанните подмятания 'спИциаааааално за компанията' от вокалистите, разхождащи се между масите.
е там е купона.
Направо ТВЪРДАТА на купоните...![]()
Добро утрооооооооооооо
Знаеш ли какво е Мека ?Първоначално написано от PinkFloydSound
Не се заяждам, споко.
К.р за баладжиите. Не се засягайте, но никой не ви е виновен, че сте си изживяли живота в гимназията и сега празнувате неговия край. Хиляди левове пръснати за една вечер, после някой мрънка, че няма стотинки за кафенце !? Помпозни рокли и костюми, крясъци и писъци, гордо отброяване от 1 до 12, стотици левове за лъскави лимузини, а повечето живеете в панелки и пиете кафе тук, а не там, защото там е с 40 стотинки по-скъпо. На кой/какво се правите ? Не е бохемско да пръснеш спестяванията на мама и тате за една вечер, след като утре ще си същият/същата. Грешка, няма да е така. От утре сте безработни. Какво празнувате ? Завършването на гимназията, където сте "проляли" толкова пот и сте хвърлили нечовешки усилия, борейки се с конкуренцията и изискванията ? Какво празнувате ? Успешното взимане на "експертно-изготвените" матури ли ? Какво ли ? 4 000 човека кандидатстват за 7 000 места.
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
И ти си прав,но пък някак си не върви всичките да отидат по анцузи и анураци със кецове/кубинки и маратонки нали ?
Всеки иска да се издокара със костюм,кола и т.н. за да може половината град да ги обсъжда после,кой с какво бил и т.н.
Колкото и да нямат пари родителите всеки гледа да си издокара детето колкото се може повече според възможностите,не съм ли прав ?
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Да, знам какво е...Първоначално написано от catalogueofanger
А за баладжиите – king for a day, fool for a lifetime.
king for a day, fool for a lifetime![]()
мен не искам половината град да ме обсъжда, всъщност не искам никой да ме обсъжда и ме боли к'ура за тъпия бал
принципно пуши карелия стотак, ама на бала трябва да пуши пури, щото е тежкарско...
важно е да имам костюмче от топ дизайнер като Парушев, да дам не-знам-си-колко-пари за тарикатска кола за 2 часа...нищо, че иначе карам очукано голфче 2ка с вързана с тел броня
и разбира се, за да е пълна картинката...трябва да има инвазия в меката на купона - щутгарт![]()
Тука за балове говорят само хора, които са пропуснали своя (или по една или друга причина не са ходили въобще на него) и хора които им предстои да имат бал. Не ви ли е срам пoне малко бе? Това е нещо което се помни цял живот. Първата ти официална вечер, костюм, дама до тебе, лимузина. Нима някой вижда нещо лошо в това? Празнуваш завършването на учението си и навлизането в реалния живот. Много ясно, че ще искаш с добро да запомниш вечерта, пък и ще искаш и другите да те запомнят с добро. Бахти антисоциалните типове сте се навъдили от край време тука...
И това го има.![]()
Всичките ми подаръци са розово-лилави, впрочем.
Ииииимам си лап топчеееееее, *фук фук*
Лилаааавоооооос пеперуууууудкаааааа, *фук фук*.
И предстоят първите ми инвестиции в живота ми...
Първоначално написано от whiteterror
Всъщност само комплексираните селяндури като теб отдават такова значение на нещо, което дори не си заслужил и не си си взел със свои собствени пари.
Аз цял живот ще помня моят бал не заради стотиците левове и не заради костУма.
Констатираш само факти.Първоначално написано от Isildur
Облечи се добре, но си вземи нещо, което ще облечеш повече от 2 пъти през идните 15 години. Не всеки иска да бъде обсъждан, защото не всеки желае да бъде център на вниманието. Пет години в гимназията тийнейджърите САМИ се делят на такива и онакива и изведнъж на бала всички са равни, защото всички момичета имат екстенжъни (които могат да си го позволят) и всички имат "жестоки" рокли и професионален грим.
Родителите искат най-доброто за децата си по презумпция.
Е защо момчетата да не могат да си облекат костюмите после !? (аз лично никак не съм фен на костюмите...)
Както и да е не ми се спори,от давна не съм виждал как стоят нещата в БГ
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Asoziale an die Macht !!! Не знам, нека се вълнуват хората за вечерта, когато се изживяват като принцове и странджанки(принцеси на бургаски). Хубаво имали сте бол пари дали сте ги за костюми-мостюми, рокли-жакузита, Линкъни и кво от тва ? Резултата е един и същ- махмурлук и фрагментарни спомени. Истинската кочина започва след това, защото каляската се е превърнала в тиква и осъзнаваш, че си заобиколен от прасета, които искат да я изядат. Така че мили презрелостници добре дошли в кочината на всемира ?!?
veni, vermini, vomini
Може би там ти е проблемът, Isildur.
Аз лично не съм против бала като мероприятие + всичките занимавки около него, но някак си ще ми е кофти да оръся нашите със сума от рода на 500 лева за една глупава рокля плюс още 100 за прически, гримове и т.н., при положение че ще ми трябват пари и за други неща.
може би...
Я без обиди, че набързо ще те пратя да си лягаш. Като нямаш с какво да се аргументираш не обиждай, за да не става лошо. Аргумент не е това, че ще помниш цял живот смешния си и бедняшки бал. Какво не съм заслужил? Нима аз не съм учил всички тези години, за да заслужа едно подобаващо изпращане?Първоначално написано от catalogueofanger
Ямболски, я ходи си удари една чикия на Планета Поп-Фолк ченъла и си лЕгай, че пак ставаш за смех мишкаПървоначално написано от whiteterror
![]()
Вие подаръците не ги ли броите?
Окей, съхранете себе си.
Даваш - получаваш.
Възрастните хора от родата ти нямат нашето мислене. Искат да видят внучката си, щерката си, племеницата си абитуриент. Усмихната, радостна, снимки, които после ще бъдат гордо поставени върху секциите им до сетния им час...
В този ред на мисли, малко не ги оправдава и това - дипломирането е след месец. Връчването на дипломите за средно образование. Аз съм сигурна, че никой няма да ми се обади, да ми честити имането-на-средно-образование. Даже още се чудя завчера кво ми честитиха
![]()
Нещо много ти знае устата, ама само по форумите. На живо си представям колко си сдухан. С това антисоциалното поведение няма как да е иначе. Чекии не си бия отдавна, защото има кой да ми ги прави тия неща, за разлика от тебе. Аз ли ставам за смях, като ти 1 смислен аргумент не можеш да дадеш в защита на небивалиците които пишеш?Първоначално написано от catalogueofanger
![]()
Току-що получих още един подарък.![]()
![]()
![]()
И ТОЙ Е РОЗООООООООООООООВ![]()