.
Отговор в тема
Страница 21 от 56 ПървиПърви ... 1117181920212223242531 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 1379
    Мега фен Аватара на ZipFail
    Ей мишки, whiteteror-а си е залужил отдавна три-четири цифрената сума дадена от родителите му! Все пак ще върже 3 на матурата !

Цитирай Първоначално написано от whiteterror
    Чекии не си бия отдавна, защото има кой да ми ги прави тия неща, за разлика от тебе.
    Илко ли е това?

Някой ще и обясни ли с какво става по-яко партито/купона/чалготеката ако си с рокля за 2000 лева, коса и грим за 500 и бижута за 2000?
    А?
    ...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    Цитирай Първоначално написано от whiteterror
    Чекии не си бия отдавна, защото има кой да ми ги прави тия неща, за разлика от тебе.
    Илко ли е това?
    Точно т'ва си помислих, въпреки че имайки предвид мързела и на двамата, малко се съмявам да могат да си позволят да пътуват твърде често за нежни ласки...

А иначе за баловете...в моето училище принципно балове няма. Имаме изпращане, което си е един вид прием. Всички сме с тоги и шапките с пискюла, който се прехвърля от обратната страна щом завършим. После деца и родители се събираме - обикновено в къщата на някой. Обядваме. И после завършилите отиваме на дискотека и след това на море. Няма ги колите, викането, прическите с 5 проби и т.н. Много е готино, но е и някакво тъжно, защото после я се видим някога, я не. Всички сме от различни държави.....всеки потегля на някъде.

По-скоро е Илка. Ама как да ви дойде на ум, като вие поддържате интимни отношения само с мъже и мислите, че това е нормално за всеки.

ехххх,пич и на теб не ти е лесно
    Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Ей мишки, whiteteror-а си е залужил отдавна три-четири цифрената сума дадена от родителите му! Все пак ще върже 3 на матурата !
    И на двете матури имам 4. По български даже ако ми признаят въпроса, който дава 10 точки (на него от 10 възможни отговора имам правилно отговорени 9) хващам 5. А от родителите си последната една година съм получил точно 50 лева. Костюма за бала ще си го купувам с лично мой пари. И ще бъде Хуго Бос за четирицифрена сума. Не става само с писане по форумите и парички от мама и тате.

Прецакали са те с костюма, майна. Бос в магазина са по 350-450 евро.
    Или го купуваш от твоя познат от befashionbg?
    ...

Мега фен
    И гордееш ли се с това, че имаш четворки??

http://www.youtube.com/watch?v=c3nScN89Klo
    Бахти силната песен..

Град
    София

Уаааау. Не разбирам к'ва е тая мания да се хвалиш к'ъв ти е етикетът на дрехата.

И като си купиш един костюм на Хуго Бос, к'во? Т'ва отразява ли ти реално възможностите? Носиш ли иначе оригинален Бос всеки ден? Нелепо е. Да не говорим, че изобщо не можеш да разпознаеш оригинален Бос от най-близкото му копие, защото и двете са с еднакъв етикет, и двете изглеждат еднакво, и двете съм виждал да се продават в официалните магазини на Бос в България. Двете са различават само по последните цифри от баркода.

Да не говорим, че костюмче за "четрицифрена сума" не прикрива разни други капацитетни дефицити. Т'ва е.

Всеки път като ти прочета пост или кълнеш по най-селския начин, или си избиваш комплексите за "маркови" дрешки. Ситуационна ирония му се вика. Защото маниерите ти (кълненето и простотията) не могат да бъдат скрити в готина опаковка за един ден.

Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    Прецакали са те с костюма, майна. Бос в магазина са по 350-450 евро.
    Или го купуваш от твоя познат от befashionbg?
    В кой магазин са толкова? За втора ръка?

http://store-uk.hugoboss.com/Shorn-w...=59&cgid=21100

Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    И гордееш ли се с това, че имаш четворки??

http://www.youtube.com/watch?v=c3nScN89Klo
    Бахти силната песен..
    Не. Просто отговарям на ZipFail, който намекна че едва съм хванал 3.

http://store-de.hugoboss.com/herrenm...,de_DE,sc.html

също и в Ansons, Peek&Cloppenburg и други подобни. Освен това редовно има и намаления. А и fitting-a ти го правят професионално за тяхна сметка.
    ...

Аз пък нося костюм на Бос в бачкането и не ме кефи... има къде по-хубави марки за костюми

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Уаааау. Не разбирам к'ва е тая мания да се хвалиш к'ъв ти е етикетът на дрехата.
    Класа му се вика, мойто момче. Нещо което едва ли някога ще разбереш какво значи. И аз не се хваля а просто констатирам.

И като си купиш един костюм на Хуго Бос, к'во? Т'ва отразява ли ти реално възможностите? Носиш ли иначе оригинален Бос всеки ден? Нелепо е. Да не говорим, че изобщо не можеш да разпознаеш оригинален Бос от най-близкото му копие, защото и двете са с еднакъв етикет, и двете изглеждат еднакво, и двете съм виждал да се продават в официалните магазини на Бос в България. Двете са различават само по последните цифри от баркода.
    И да не ми ги отразява това не променя нищо. Тоя костюм освен за бала ще се носи и на сватби и на други подобни мероприятия. Така че няма да е за 1 път. Нося оригинална тениска Бос от зелената серия всеки ден, да? Какво чудно виждаш в това? Аз ако не мога да различа оригинална дреха от ментак то тогава кой? Вероятно Каниса? И я кажи щом са с еднакъв етикет и изглеждат еднакво по какво ги различаваш ти?

Да не говорим, че костюмче за "четрицифрена сума" не прикрива разни други капацитетни дефицити. Т'ва е.
    Завистта не е хубаво нещо. Освен това е доста заразна, особено в този форум.

Всеки път като ти прочета пост или кълнеш по най-селския начин, или си избиваш комплексите за "маркови" дрешки. Ситуационна ирония му се вика. Защото маниерите ти (кълненето и простотията) не могат да бъдат скрити в готина опаковка за един ден.
    Аз не избивам никакви комплекси. Просто споменавам нещо и се вижда кой започва да си избива комплексите.

Град
    София
    Глупав си и глупав ще си останеш. Аз Бос може и да нося на бала, но го нося и всеки ден. Нося и негови неща, които са лимитирани, но не на Илианци. И да познавам най-близкото копие от оригинала по последните три цифри на баркода, но естествено, че няма да ти кажа как, та да тръгнеш да ми се правиш на велик после пред аверчетата. Нямам за какво да ти завиждам. Класата си идва от средата и по рождение, а не с дрехите. Ти т'ва не можеш да разбереш. Етикетът няма да ти промени плачевния манталитет. Виж си циганските клетви, после ми говори за някакъв елементарен етикет.

ПС: Зелената серия не е за всеки ден, а за спортуване и по-специално голф, ако не ти е ясно. Виждам, че не знаеш. И една фланелка не те прави всекидневен потребител. Както и да е...нищо не вдяваш за жалосТ.

Казах ли ви, че днес поцъках LA NOIRE?

Прищя ми се да си купя играта заедно с плейстейшън и някакво огромно LCD.
    Много яка, деба.
    ...

Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    Пак утъпканте пътеки. Вече не е интересно.

А с какъв парфюм ще се пръскаш? - Знаеш по принцип с какво се пръскам, но в тоя случай мисля да заложа на La Male на Готие.

А какво бельо ще носиш? - Келвин Клайн

А обувки? - Гучи

А чорапи? - Келвин Клайн

А каква марка гел? - Гел не ползвам.

А козметичката ти каква марка кола маска ползва? - Нямам козметичка.
    Не бързай да си триеш постовете. Понеже съм широкоскроена личност ще отговарям на всичките ти въпроси. Белким видиш нещо от мене и се научиш какво трябва да носиш.

ае невърмайнд бе. Носи си ги със здраве
    ...

Глупав си и глупав ще си останеш. Аз Бос може и да нося на бала, но го нося и всеки ден. Нося и негови неща, които са лимитирани, но не на Илианци. И да познавам най-близкото копие от оригинала по последните три цифри на баркода, но естествено, че няма да ти кажа как, та да тръгнеш да ми се правиш на велик после пред аверчетата. Нямам за какво да ти завиждам. Класата си идва от средата и по рождение, а не с дрехите. Ти т'ва не можеш да разбереш. Етикетът няма да ти промени плачевния манталитет. Виж си циганските клетви, после ми говори за някакъв елементарен етикет.

ПС: Зелената серия не е за всеки ден, а за спортуване и по-специално голф, ако не ти е ясно. Виждам, че не знаеш. И една фланелка не те прави всекидневен потребител. Както и да е...нищо не вдяваш за жалосТ.
    Имаме си втори моден гуру след Каниса. Като за 16-17 годишен си доста напред с мат`ряла. Че и носел Бос всеки ден и то само лимитирани неща. Хвалипръцко. Жалкото е, че преди да станеш модератор не беше толкова отворен. Сега много взе да ги разбираш работите, чул-недочул от някъде. Хубаво ли прочете в уикипедия, че ми говориш за зелената серия? Я кажи, понеже ги разбираш, като не носиш от зелената серия от коя друга носиш, щом зелената не е всекидневна? Ъм?!

Мега фен Аватара на Blab
    Класата си идва от средата и по рождение

//обичам този форум. вдъхновява ме.

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Класата си идва от средата и по рождение

//обичам този форум. вдъхновява ме.
    И мене ме вдъхновява амк933, роден в панелка в някой краен столичен квартал. Това е класа! Поклон!

За средата/рождението няма как да съм съгласна, НО

на вас сериозно ли ви е интересно всичко това с ямболския терор?

Мисля, че вече сериозно се поизтъркаха всички спорове с него, в които изкуствено се вживявате.
    Пък и той едва ли си вярва сам, също...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Blab
    силно театрално е, ако не друго:Д

//ти как си?:Д

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    За средата/рождението няма как да съм съгласна, НО

на вас сериозно ли ви е интересно всичко това с ямболския терор?

Мисля, че вече сериозно се поизтъркаха всички спорове с него, в които изкуствено се вживявате.
    Пък и той едва ли си вярва сам, също...
    Просто като нямам какво да правя се появявам тука и ги троля. И те се хващат веднага на въдицата. Пък аз си правя шоуто...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си