- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 3
Пък ако знайте кака ви какви рапани яде ей ся...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Имали някой във форума който да живее във Австрия ? 1-ви Юни ще ходя,и ако някой иска да се срещнем ще ми е приятно,особено ако е от женски пол (но поне да е на 18-19) а на 25-ти летя за Лондон,и от там ако има някой може да се видим,отдавна не съм говорил Български така,че ще ми е приятно с някой да си побъбрим хем да си го упражня
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Винаги е облачно.Първоначално написано от Blab
Обаче позитивно облачно, защото някак си има силна слънчева светлина зад тъмния облак.
Хахах. Сериозно, така е. : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
нито ми е първата официална вечер, нито за пръв път обличам костюм, нито за първи път отивам с дама някъде...и в т'ва число не слагам (провинциални) пичета, които водя на изискано парти в студентска гадПървоначално написано от whiteterror
лошото е в това, че селски бекове и пичета си въобразяват някви неща
навлизането в 'реалния живот' не става, когато крещиш няколко часа 1,2,3...12 и отидеш на чалготека с целия клас ;>
успокоих се малко, по улиците има по-големи унтерменшове и от мен, евалата пичове, чийто пол е неопределяем, евалата сайкаделик-алтърнатив свирачи с тенджери, бравурст на вас
P.S. Придобивам психоза от числа и по-специално тези от 1 до 12 ?!?
veni, vermini, vomini
Ох, мен всичката тая гадост сериозно ме нерви.
Не знам как ще се интегрирам в обществото (честно!) с тия мои възгледи. Нали, по принцип винаги е тъпо да обясняваш колко не те кефи нещо, на което 99% от хората се кефят и ти излизаш все едно си някакъв сърдитко-петко. Ама аз не съм. Просто мисля, че е прекалена позьорщина това да броиш 12 000 пъти "1,2,3...12". Всичко това ми прилича на фалшива радост. Или на безумен концерт, на който има хора, които не знаят защо са отишли. Просто да "разпуснат" като покрещят малко. На това ми прилича суетенето и суматохата и "радостта", че завършваш. Да не говоря за лицемерната "тъга" и "колко ще ми липсват всички". Да бе. В даскало/в класа е пълна алиенация. Всъщност в повечето випуски. Не знам преди години дали е имало неразделни класове, но сега ми се струва, че действителността съдържа само интриги и всеки гледа себе си и не се опитва да се сближи с другия.
А за скъпите коли и напора да се снимаш до нещо, което ще караш 2 часа, catalogueofanger го каза много добре. Снимай се пред мерцедеса да се имаш за снимка, но си живей в панелката?! Кого заблуждаваш, бе?![]()
Моето мнение е:
Забавлявайте се, бре хора. Какво ви пука дали е бал, дали е някакъв концерт и друга деграданщина. Хората са открили, че е добре да се веселят, вместо да се чудят какво не им харесва.
Философски настроените личности като мен няма как да не намират фалшивостта и позата сред "емоциите" на своите набори и съученици.
Мен баловете ме кефят, докато не достигнат някаква извратена величина и самоцел. Иначе си е готино - официална обстановка, хапваш, пийваш.
Позата обаче идва в повече, суетенето. И най-вече т'ва, че доста хора ми се струват неестествени и превзети в своите радости и damn, аз съм човечето "forever alone", което си казва: "Пошло".
Ама си прав поне, че зависи и от к'ва гледна точка гледаш.
Ако си някъв тип по-айляк няма да забелязваш или поне няма да ти пречи нечия позьорщина или изсилване.
Евентуални решения за моите проблеми са наркотици и секс, примерно, за да стана по-позитивина.
Хахаха!
Много обичам да си драскам каквото ми дойде из спам-а.
^ не знам, но тази вечер приканва с алхолен чаромат, деба,... кур за всички, които не са се напили, днес е празник на писмената и културното турване... ?!?
veni, vermini, vomini
Шса опрайш, споко
Jghgh - едно време кога бях 7ми клас, имаше нещо искренно в тъгата ми за класа. Мноо готин беше. Ама след тва - от единия крачол в другия.
Нека зеят, тва изкарва негативните емоцииПолезно за здравето...сиреч.
Добро утро народ макар сега да ставам....от компютъра,цъках цяла нощ CoD2
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Е кой нормален ще се съдере да крещи, ако наистина не се радва?Първоначално написано от jghgh
ПОКЛОН!!!Първоначално написано от amk933
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
A защо изобщо започнахте тъпият спор !?
тоя whiteterror прелива от тъпота вече, някой да го спре, че става фатално.
Спорът започна от антисоциалните типове, според които бала е нещо тъпо и като цяло всички абитуриенти са тъпаци, задето си празнуват завършването. Аз, от името на всички нормални хора, не мога да се съглася с това.Първоначално написано от Isildur
защото...
...СВЕТИ СЛЪНЦЕ В ОЧИИИИТЕЕЕЕЕЕ ТИИИИИИ
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
е тебе какво те боли,че си тръгнал да разтягаш локуми !? всеки има собствено виждане за нещата,който както иска така да ги приема.Първоначално написано от whiteterror
Защото ако аз тръгна да споря и развивам теории на приятелите си за това което правя,ще остана без тях.
Защото те не могат да разбера това което обичам аз,за тях това е нещо долно (играя покер професионално,да не си помислите,че склонявам към проституция)
И когато ме попитат колко си печелил и колко си губил,гледам да сменям темата,и като цяло да не говоря за това с тях,защото те не са във моят свят и никога няма да го разберат това нещо.
Надявам се си ми разбрал поста,ако не си ще го обобщя:
Кой както иска така да ходи/не ходи на бала си,и кой каквото иска това да облича не е нужно да се спори за такава глупост нали !?
Времето което си отделил във писане на глупави работи (особено там за марковите дрехи се изложи много) можеше да го вложиш във четене на нещо полезно примерно.
Е, боли ме, естествено. Мразя когато някой приказва глупости. Отделно съм и бая заядлив тип. Ако всички бяха на едно мнение нямаше да има спорове и дискусии. Не виждам нищо лошо, че съм тръгнал да защитавам позицията си. Обясни ми какво съм се изложил за марковите дрехи, че не разбрах?Първоначално написано от Isildur
![]()
прочети си постовете отново,и ако пак не разбереш...значи никой тук не може да ти помогне освен доктор.
Хур за вниманието към поредния акаунт на хлЯбарката.
Два хура за неадекватното метълско поведение по концертите и ужасното фчепатление, което се оставя.
Три хура за бутафорното празнуване, че ученето свърши.
Четири хура за това, че трябва да се занимавам с донори за 2991203 път и
Пет хура за хората, живота, Вселената и всичко останало.
Иначе ви лофкам ногу.
един умира-друг му го завирa ?!?
veni, vermini, vomini