.
Отговор в тема
Страница 23 от 56 ПървиПърви ... 1319202122232425262733 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 1379
    Град
    там където трима пънкари, пият ракия от бутилка "Кампари"
    ^ разкрит съм дегизировката ми е леопардово костюмче с десен пепел от рози ?!?
    veni, vermini, vomini

Тогава кой е розовият еднорог?

Град
    това не мога да кажа, само знам, че масонската ложа и Балкана пазят своите тайни ?!?
    veni, vermini, vomini

Розовият еднорог е ЖЕРТВА на перверзници, А НЕ дегизиран перверзник!

Едит: Иначе нямаше да изглежда като дънна риба.

Утре имам изпит, желайте ми успех с ученето тази вечер.

Цитирай Първоначално написано от GrindBlardian00
    Розовият еднорог е ЖЕРТВА на перверзници, А НЕ дегизиран перверзник!

Едит: Иначе нямаше да изглежда като дънна риба.
    Розовият еднорог служеше за прекрасна възглавница!

Също така ме пазеше от зли хъркащи духове, искащи да ми духат.
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Защото си омръзнал на всички?

Едва ли някой тук те познава, освен по глупостите, с които ни заливаш регулярно.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    To del or not to del... that is the question...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от yambolskamutra
    Цитирай Първоначално написано от GrindBlardian00
    Едва ли някой тук те познава, освен по глупостите, с които ни заливаш регулярно.
    Маи ма баркаш с някого пич ако си много отворен може да са видим да ми го кажеш тва в очите
    Dude,не знам от Ямбол ли си от Истанбул ли си,но като видя колко неграмотно пишеш чак мен ме хваща срам.
    Дано си някой 10 годишен (макар пак да не ти е простено) че иначе това говори много зле,бай дъ уей държиш се като абсолютен каруцар
    Нищо лично,просто е грозно,да не може да напишеш елементарни неща на родният си език.Аз от години не съм говорил/писал на Български и се обзалагам,че се справям много по-добре...
    shame,shame
    Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    е'баха ми майката на носа

иииииииииииииииииииииииии ииеееееееееей страшно съм щастлив,долара вече е 1.40 дано да го дигнат ощеееее
    Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от Isildur
    иииииииииииииииииииииииии ииеееееееееей страшно съм щастлив,долара вече е 1.40 дано да го дигнат ощеееее
    Дано да се вдига, че трябва да си тегля активите в тилта за това лято.. мда.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    най прекрасно е да имаш за шефове само жени, а още по-прекрасно е, когато всичките са в цикъл. Иначе добрютро !!!
    veni, vermini, vomini

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Дано да се вдига, че трябва да си тегля активите в тилта за това лято.. мда.
    какви лимити,какъв формат играеш ? (аз играя в Старс) защото нещастниците от Тилт-а им е супер-дупер бавен съпорта и имат много тъпа система,докато във Старс съпорта е бърз и имат най-добрата VIP система,трафика е по голям,софтуера е по-добър и всичко е много по добро,бонуси промоции и т.н.
    И най-важното е,че след "черният петък" може да си теглиш парите към Nettler или Moneybookers (аз тегля към мънибъкърс) преди време играех във титл-а на 2/4 лимит исках да изтегля 3200 К и ме въртяха за тия пари 2 седмици,абсолютни некъдърница са и рандом генератора им е гаден......Дори обмислям,да си обърна банката във Евра но кофтито е,че по евровите маси няма много трафик.Но аз като играя на 24/32 маси това компенсира доста

Град
    Plovdiv
    Освен да играеш в няколко мрежи. И без тва там повечето е на флат рейкбек и е все тая колко ще играеш, ако не гониш някви рейсове.

Цитирай Първоначално написано от Scrat
    Освен да играеш в няколко мрежи. И без тва там повечето е на флат рейкбек и е все тая колко ще играеш, ако не гониш някви рейсове.
    как така "флат рейкбек" във Старс няма рейкбек,но пък това го компенсира страхотната им ВИП програма.Сега съм се закотвил на лимит 3/6 $ на КЕШ масите по Омаха и Но лимит.Има не малко слаби играчи,но след черният петък доста намаля трафика на магаретата и другите регулярни губещи.Но пак съм доволен,успявам да изкарвам прилични суми също така гоня статус Super Nova Elit.
    Една вечер се пуснах по хай стекс лимитите във френският Старс и гледам ElkY стои на 6 маси и си чака,след 8 часа игра успях да излезна на 0-лата и видях,че не ми е мястото там...

Град
    иии с подфръганьеее и със скубанье под мишниците ?!?
    veni, vermini, vomini

Град
    Plovdiv
    как така "флат рейкбек" във Старс няма рейкбек,но пък това го компенсира страхотната им ВИП програма.Сега съм се закотвил на лимит 3/6 $ на КЕШ масите по Омаха и Но лимит.Има не малко слаби играчи,но след черният петък доста намаля трафика на магаретата и другите регулярни губещи.Но пак съм доволен,успявам да изкарвам прилични суми също така гоня статус Super Nova Elit.
    Една вечер се пуснах по хай стекс лимитите във френският Старс и гледам ElkY стои на 6 маси и си чака,след 8 часа игра успях да излезна на 0-лата и видях,че не ми е мястото там...
    За евро мрежите говорех. Иначе успех със суперновата.

За евро мрежите говорех. Иначе успех със суперновата.
    Едвали ще го постигна,в момента имам 280 000 точки....във България разполагам само с един лаптоп който като му отворя 4 маси и другите почват да се припокриват и трябва да играя само на 4-това е равно на по малко точки,по малко пари....
    когато си отида в Австрия пак ще почна на 24/32 маси и по 16 часа грайнд на ден ще ги убия от бой

Ти играеш ли ? къде,какви лимити ?

Пичове, вие сте е.ати фанатиците.
    Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.

Влизам в супермаркета и EPIC RAGE - свършил Старопрамена.
    ...

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от catalogueofanger
    бачкаме си е, няма лошо да се пенсионирам на 30 и ez life после

Ти играеш ли ? къде,какви лимити ?
    Иначе играя МТТ-та в б2б, пасифик етц. Всичко от 20 до 200 като бай ин общо взето, ама си падам мързел и грайндя основно през уикенда. Тва дето ти го правиш за 2 дена, аз едва успявам за седмица :Д

Цитирай Първоначално написано от catalogueofanger
    защо бе пич ? ти за колко бачкаш на месец ? аз на месец под 4 цифрена сума не съм падал "работя" когато си искам,спирам когато си искам,и на работното си място правя каквото си искам,и работното ми място може да е на всякъде и най-важното нямам някой който е по-тъп от мен и да ми дава акъл и да ми се слага "шеф" може да нямам осигуровки но пък с парите които изкарвам не ми трябват,парите не се облагат на данъци и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си