- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 3
^ разкрит съмдегизировката ми е леопардово костюмче с десен пепел от рози
![]()
![]()
?!?
veni, vermini, vomini
това не мога да кажа, само знам, че масонската ложа и Балкана пазят своите тайни ?!?
veni, vermini, vomini
Утре имам изпит, желайте ми успех с ученето тази вечер.![]()
Розовият еднорог служеше за прекрасна възглавница!Първоначално написано от GrindBlardian00
Също така ме пазеше от зли хъркащи духове, искащи да ми духат.![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
To del or not to del... that is the question...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Dude,не знам от Ямбол ли си от Истанбул ли си,но като видя колко неграмотно пишеш чак мен ме хваща срам.Първоначално написано от yambolskamutra
Дано си някой 10 годишен (макар пак да не ти е простено) че иначе това говори много зле,бай дъ уей държиш се като абсолютен каруцар![]()
Нищо лично,просто е грозно,да не може да напишеш елементарни неща на родният си език.Аз от години не съм говорил/писал на Български и се обзалагам,че се справям много по-добре...
shame,shame
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Don't feed the troll.
иииииииииииииииииииииииии ииеееееееееей![]()
![]()
![]()
![]()
страшно съм щастлив,долара вече е 1.40 дано да го дигнат ощеееее
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Дано да се вдига, че трябва да си тегля активите в тилта за това лято.. мда.Първоначално написано от Isildur
най прекрасно е да имаш за шефове само жени, а още по-прекрасно е, когато всичките са в цикъл. Иначе добрютро !!!
veni, vermini, vomini
какви лимити,какъв формат играеш ? (аз играя в Старс) защото нещастниците от Тилт-а им е супер-дупер бавен съпорта и имат много тъпа система,докато във Старс съпорта е бърз и имат най-добрата VIP система,трафика е по голям,софтуера е по-добър и всичко е много по добро,бонуси промоции и т.н.Първоначално написано от w0sh
И най-важното е,че след "черният петък" може да си теглиш парите към Nettler или Moneybookers (аз тегля към мънибъкърс) преди време играех във титл-а на 2/4 лимит исках да изтегля 3200 К и ме въртяха за тия пари 2 седмици,абсолютни некъдърница са и рандом генератора им е гаден......Дори обмислям,да си обърна банката във Евра но кофтито е,че по евровите маси няма много трафик.Но аз като играя на 24/32 маси това компенсира доста![]()
Освен да играеш в няколко мрежи. И без тва там повечето е на флат рейкбек и е все тая колко ще играеш, ако не гониш някви рейсове.
как така "флат рейкбек" във Старс няма рейкбек,но пък това го компенсира страхотната им ВИП програма.Сега съм се закотвил на лимит 3/6 $ на КЕШ масите по Омаха и Но лимит.Има не малко слаби играчи,но след черният петък доста намаля трафика на магаретата и другите регулярни губещи.Но пак съм доволен,успявам да изкарвам прилични суми също така гоня статус Super Nova Elit.Първоначално написано от Scrat
Една вечер се пуснах по хай стекс лимитите във френският Старс и гледам ElkY стои на 6 маси и си чака,след 8 часа игра успях да излезна на 0-лата и видях,че не ми е мястото там...
иии с подфръганьеее и със скубанье под мишниците ?!?
veni, vermini, vomini
За евро мрежите говорех. Иначе успех със суперновата.Първоначално написано от Isildur
Едвали ще го постигна,в момента имам 280 000 точки....във България разполагам само с един лаптоп който като му отворя 4 маси и другите почват да се припокриват и трябва да играя само на 4-това е равно на по малко точки,по малко пари....Първоначално написано от Scrat
когато си отида в Австрия пак ще почна на 24/32 масии по 16 часа грайнд на ден ще ги убия от бой
Ти играеш ли ? къде,какви лимити ?
Пичове, вие сте е.ати фанатиците.![]()
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Влизам в супермаркета и EPIC RAGE - свършил Старопрамена.
![]()
![]()
![]()
...
бачкаме си е, няма лошо да се пенсионирам на 30 и ez life послеПървоначално написано от catalogueofanger
Иначе играя МТТ-та в б2б, пасифик етц. Всичко от 20 до 200 като бай ин общо взето, ама си падам мързел и грайндя основно през уикенда. Тва дето ти го правиш за 2 дена, аз едва успявам за седмица :ДПървоначално написано от Isildur
защо бе пич ? ти за колко бачкаш на месец ? аз на месец под 4 цифрена сума не съм падал "работя" когато си искам,спирам когато си искам,и на работното си място правя каквото си искам,и работното ми място може да е на всякъде и най-важното нямам някой който е по-тъп от мен и да ми дава акъл и да ми се слага "шеф" може да нямам осигуровки но пък с парите които изкарвам не ми трябват,парите не се облагат на данъци и т.н.Първоначално написано от catalogueofanger