- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 3
защо не се преместиш във старс ? има много добри турнири....желая ти успех с МТТ-та иска се голямо търпение и много умения.Първоначално написано от Scrat
Аз нямам тези нерви да играя 6 часа и точно преди големите пари някой да ме вземе със по слаба ръка,на кеш масата това и е предимството,че дори и да те вземат знаеш,че ще го събереш донк-а
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Не бе, няма лошо. То т'ва си е работа също.Първоначално написано от Isildur
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
така е,като всяка друга.Трябва да се полага усилие за да се изкарват прилични пари.Не е само да висиш по една камара часове и да кликаш като зомби,има много неща които трябва да се знаят и учат за да сме добри в работата сиПървоначално написано от catalogueofanger
заплатата
![]()
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
В старса се събират хиляди души, вариацията е няква огромна и отделно турнирите отнемат много време. Наесен ще налазя wcoop живот и здраве, засега ще стоя настрана :Д.
п.с. nice graph
благодаря.
Сега на SCOOP игра ли ?
Random Hand - доста яка банда, споделям, че се запалих.
Отнсно покера - аз никога не съм играл сериозно тая игра, само за забавление (някакви хоумове, най-много 1-2 (лева лимити). Иначе в тилта на акаунта си имах някакви точки, та ги разиграх на 6handed снг-та и сега имам към 100 долара банка, но не играя, щото много нерви.
Е това България е бахти държавата.....
вчера бях във Свети Влас при едно брато,ходихме в тях ядохме пихме (аз не пих алкохол защото бях с колата) колата беше на 500-600 метра от апартамента на братото.Тръгвам си аз към колата и вече я виждам,като чувам некви свирят и викат зад мен.Обърнах се и гледам 3-ма прошляка със качулки със бърза крачка идват към мен,всичко стана много бързо дори не видях с какво ме удариха но факт е,че сега ме боли зверски слепоочието и ченето....след 5-10 мин. като се осъзнах и станах се пребърках осъзнах,че са ми взели 580 лв. а еврата не са ги бутнали,дори и телефона ми (ай фон 4) не са барали...това е бахти глупоста за 580 лв....
толкова ли не могат сами да си изкарат по някой лев ?
халал да са им,думи нямам![]()
Не знам 600 лева си е цяло богатство, знаеш ли колко по 4 лева са 600 лева ? Но такива пари, както дошли така си и отишли, моите просто се превръщат в пиене, каквото и да правя- прокълнат съм ?!?
veni, vermini, vomini
дали тея хапчета табекс помагат за спирането на цигарите?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
за мен са ташак на революцията.Първоначално написано от tuzaro
да не си решил да ги спираш ?
а аз толкова обичам да пуша !![]()
и аз обичам ама усещам как почват да ми пречат... трябва да пробвам поне да ги намаля под 1 кутия на ден
тоест ? изморяваш се/задъхваш се ? храчки ? или нещо още по-лошо (недай си боже)Първоначално написано от tuzaro
Добуртро ! Тази сутрин се събудих със специфичното чувство за свенливост и недоизпълнен дълг, който смятам довечера да бъде удавен в морето от алкохол и скандалната легендарност на Свинския пай?!?
veni, vermini, vomini
задъхвам се...Първоначално написано от Isildur
иначе електронните цигари нещо не ми харесват
мани,тия електронни цигари са като безалкохолната бира.
Аз пък си умирам от кеф като пуша червено боро![]()
Дали е на късмет, ако сънуваш, че синя декоративна рибка ти хапе ухото, а после се превърне в чернокожа жена, която ти признава, че е влюбена в теб... ?![]()
Обещавам си, че ако още веднъж някой ми подари някаква техника, от която нищо не разбирам, ще го бия по главата с нея до кръв!
Имам един въпрос.
Свалям аз драйвъри за рутер. В chk формат са ми. Незнайният войн по телефона ми казва, че трябва да е exe. На кой да вярвам?
мина и на 21-виПървоначално написано от Pliok0019
![]()
10000 поста
10к поста
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
КОПЕЛЕТАААААААААААААААААА ААААА
ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААА
ще Омра!
Не мога да живея... НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ :rofl2: :rofl2: :rofl2: :facepalm: :facepalm: :rofl2: :rofl2:
Връщам се от среща на класа...
оказва се, че съм учил 5 години в един клас с неприятната курва Катрин Вачева... :BangHead: :BangHead: :BangHead: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Не я бях познал на снимките и съученичките ми казаха...
Още се смея...
АГХАХАХАХХАХАХАХА
ЕБЕМ ТИ И ТУНИНГА... от грозна стана адски грозна и противна уруспия... РЕСПЕКТ!