- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 3
а дали Светльо и Легените не ни усмихнаха отзад, евалата на такива хора и алкохола, без тях щях да се чувствам като истински човек, което е твърде нерадостно ?!?
veni, vermini, vomini
тук изглежда доста привлекателнаПървоначално написано от Rorschach
![]()
http://kliuki.bg/wp-content/uploads/...in-vacheva.jpg
Някой зъл админ е трил мнения.
ОТНОВО 10к![]()
Назад в 1999г. Тази песен ми навява отлични детски спомени. Покрай брат ми, тогава, наблюдавах рапЕрите, които не бяха блинк-блинк путчици като сегашните, а бяха почтенно-корави копелета.
Помня и когато рапЕрите правеха пого, вместо странни знаци с ръцете си.
Някой ще каже, че парчето е в известен смисъл клиширано, но колко от вас помнят и знаят, че House of Pain е единствената група, чийто клип сменяше автоматично логото на MTV с ирландското знаме ? Още с първите акорди на песента логото се сменяше. И тук едва ли става дума за платен пи-ар, все пак е 1999г.
Е, поздрав.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DwQbPgouUYo[/youtube]
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Хип-хоп има още, но той със сигурност е underground. Под това се разбира музика, която не е повлияна от лейбъли и рапърите не правят crossover т.е да продадат стила си и да станат комерсиални. Златната ера на хип-хопа мина (Big L, House of Pain, EPMD, Rakim, Lord Finesse, дори и Ice Cube), но още има рапъри, които са от този период и продължават да радват с парчетата си - R.A Rugged Man, Necro, Pete Rock, Large Professor, Chip Fu, Nas, AZ![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
http://www.youtube.com/watch?v=gkhBmwy1jBU
е тоя го уважавам... много силни текстове
Еми казах Нас, защото прави песни с AZ, който ми е в топ 5 за всички времена. Той му е помогнал да добие малко популярност, но 'Z пак си остана underrated...Първоначално написано от Rorschach
Muhammad Ali
атмосферата във залата е невероятна (гледам мача Б-я - Германия)
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Някой с Loop? Чудя се дали да минавам към него.
Каква е разликата, по дяволите м/у Loop surf link и Mega Loop link? И двата абонаментни плана имат 5 номера от Сем и пр. които са с 2000 безплатни минути, Интернетът е еднакъв, и на двата плана с дребен шрифт пише, че всичко важи в рамките на договора. Тогава къде е уловката? Единият план е по-скъп.
Моля ви, помогнете, в голяма чуденка съм
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Мега Лууп има и 30 минути към всички мрежи.
surf пък хич няма. явно мега е по-изгодно, въпреки че много се чудя.. много : )
благодаря ти за информацията
От твоя ФБ видях War is my destiny - Sepultura+Ill BillПървоначално написано от Rorschach
![]()
Muhammad Ali
Изкарах 40 часа път с непрестанно въртене на дискове, пълни с чалга, като дори за 5 минути не съм заспивал през цялото време, понеже ми е почти невъзможно да заспя, когато пътувам. О_о
Audio ergo sum
Ми напий се, ама откога това е повод за да си вееш бойния флаг?
Еегати седмицата, много запомнящи се моменти и други, които липсват, балове, дискотеки, глупости и.. си изплаках очите.. Мислех, че съм по-силна.
На мен ми беше мн. тежко снощи. Не съм била по-зле сякаш. Или да съм била, такива нощи се броят на пръсти в живота ми. Имах отвратителен филм, но предвид лошата ми настройка преди пушенето, нищо чудно. Нещата се изопачиха до крайност. Сигурно звучи все едно се хваля, но аз просто искам да споделя, щото бях шокирана и все още съм.
Разочароващо. Ноо слънчев ден започва, тъй че![]()
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Към мен ли беше насочено това? Защото и аз по тая логика, чакам да се порадвам на слънцето днес, да ми мине шока и да бъде един прекрасен ден. Но все още ме държат някви параноясали мисли. Сънувах ужасни неща.Първоначално написано от catalogueofanger
Обаче и от такива моменти има какво да научиш за себе си.![]()