- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 3
^ Аз залагам на снощния мач.
What you give is what you get!
Къъъдее си бе момче, сесията пак дойде... Честито на всички като мен навлизащи в състояние на социална смърт, предизвикана от жестоката, нелубрикирана действителност на изпитите ?!?
P.S. Подемам кампания за една голяма тубичка безплатен вазелин за всеки студент и нека Фасилина бъде с нас...
veni, vermini, vomini
И малките деца можеха да предвидят какво ще се случи на мача, не е за това![]()
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Не и тези на 6.
What you give is what you get!
честит месец на социална изолация ;/Първоначално написано от Bokonon
И аз сънувах кошмар. Толкова реален, че се разревах от страх, като се събудих.Първоначално написано от jghgh
Добре, че имаше кой да ми перне един шамар, да се осеферя къде се намирам
Дам, и аз сънувах кошмар. А по-лошото е, че имах кошмар и докато съм будна. Не мога да се оттърся, честно ти казвам.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
И аз мислех, че сънувам като се събудих посред нощ и всякакви звуци ми пищяха в ушите, ама се оказа, че е имало взрив във съседния блок.
Terrorism alive
А нормално ли е лап топа да пари толкова много отдолу?
Да, ако е работил доста време и особено ако е включено към него зарядното.Първоначално написано от cherinka
Да. Занеси го някъде да ти го изчистят. Сигурно е събрал доста прах.Първоначално написано от cherinka
E, той е нов, още не е прахясал.
Като се зарежда го изключвам, хем да се отделя малко от киберпространството. И на равно и твърдо го държа...
Смисъл... по някакъв начин можете ли да сравните/опишете колко горе-долу е нормално да е топъл отдолу?
Иде ми да ти кажа като какво трябва да е нормално топъл лаптопът ти, но се страхувам, че си над тези нещаПървоначално написано от cherinka
![]()
![]()
![]()
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
http://www.youtube.com/watch?v=XEIzCvzpjmw
Девойката на 1:55 дали не е от форума, а?
Иначе цялото е абсолютен WIN!
...
бахти деня, сериозно.
Pigeon aka. Mirelchetoo14Първоначално написано от shadow4e
Rozhba![]()
...
Какво работиш ако не е тайна?Първоначално написано от Rorschach
Вчера както бях на къра, изведнъж ми се досра..
E, пак бива. Макар, че на твоите години да правиш такива пари, предполагам се занимаваш с IT, пък за там не проумявам що ти е костум на Бос?
Вчера както бях на къра, изведнъж ми се досра..
имам изпити, а не знам точно кога са...
мислех, че са около 20ти юли...а те били тези дни![]()